باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
اخه فردا اگه نیاد مبخوام واسه همیشه از پیشش برم.. با اینکه خیلی دوسش دارم.. وتنها کسیه که تاحالا اینقدر عاشقش بودم و هستم... چون من درونگرام و با هرکی نمیتونم راحت باشم... اون هم عشقم بود هم رفیق و.. ولی خستم کرد خستم از رفتنای یهوییش... خیلی حس بدیه که هر ثانیه امنیت نداشته باشی و منتظر یه شُک هستی .. الان نشستم گریه میکنم.. فردا اگه نیاد میخوام واسه همیشه برم و تولدشو پیشاپیش تبریک بگم و بهش بگم که دختر جنگیدن بودم ولی هر کسی بود با سرد و گرم شدن میشکنه .. و من چتدین بار شکستم... حس بازیچه بودن بهم دست داده..
بمونم باز میشکنم.. اون وسط عاشقانهامون تنهام میزاره فک کن یکی هی بهت امنیت میده و بعد یهو میبینی ۱ ماه نیست... دیروز بعد از ۱ ماه قهر اومد... ولی کل امروز نبود پی امم جواب نداد فک کنم رفته .. منم باید برم.. تاکی منتظر بمونم که هی بیاد و بره... اولین بار نیست 🚶🏻♂️
پارنترم.. ۷ ماه.. مشکل ،مشکل یهو رفتناشه یهو وسط عاشقونهامون یه چند روزی دور میشه .. فک کن دیشب شب آ ...
ای باباا شاید بهو خ.ابش میگیره جیزی..دیگه هیچ پیامت نمیده یا زنگت بزنه؟ خب تو بهش زنگ بزن بهش بگو مشکلت رو باهاش حل کن که چرا اینطوری میکنه.هر چیزی یه قانون داره لااقل باید یه شب بخیر بگه بهت که
من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋