2777
2789
عنوان

چرا نمیخابین

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 40 پست

دوری یار 

میگه: ما درد داریم که همه شب را بیداریم ..وگرنه هر ادمی سر شب میخوابد 

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

خواب بودم ... یهو بیدار شدم دیدم بغض داره خفم میکنه....

اخه فردا اگه نیاد مبخوام واسه همیشه از پیشش برم.. با اینکه خیلی دوسش دارم.. وتنها کسیه که تاحالا اینقدر عاشقش بودم و هستم... چون من درونگرام و با هرکی نمیتونم راحت باشم... اون هم عشقم بود هم رفیق و.. ولی خستم کرد خستم از رفتنای یهوییش... خیلی حس بدیه که هر ثانیه امنیت نداشته باشی و منتظر یه شُک هستی .. الان نشستم گریه میکنم.. فردا اگه نیاد میخوام واسه همیشه برم و تولدشو پیشاپیش تبریک بگم و بهش بگم که دختر جنگیدن بودم ولی هر کسی بود با سرد و گرم شدن میشکنه .. و من چتدین بار شکستم... حس بازیچه بودن بهم دست داده..

🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب بودم ... یهو بیدار شدم دیدم بغض داره خفم میکنه.... اخه فردا اگه نیاد مبخوام واسه همیشه ا ...

هعی خدا عزیزممم.نرو گناه داری..گناه داره 

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
هعی خدا عزیزممم.نرو گناه داری..گناه داره 

بمونم باز میشکنم.. اون وسط عاشقانهامون تنهام میزاره فک کن یکی هی بهت امنیت میده و بعد یهو میبینی ۱ ماه نیست... دیروز بعد از ۱ ماه  قهر اومد... ولی کل امروز نبود پی امم جواب نداد فک کنم رفته .. منم باید برم.. تاکی منتظر بمونم که هی بیاد و بره... اولین بار نیست 🚶🏻‍♂️

بمونم باز میشکنم.. اون وسط عاشقانهامون تنهام میزاره فک کن یکی هی بهت امنیت میده و بعد یهو میبینی ۱ م ...

کجا رفته؟ تو کجا میخای بری؟ مگه کجایی

بمونم باز میشکنم.. اون وسط عاشقانهامون تنهام میزاره فک کن یکی هی بهت امنیت میده و بعد یهو میبینی ۱ م ...

شوهرته یا دوست پسرته چقد باهم بودین مگه مشکل چیه

کجا رفته؟ تو کجا میخای بری؟ مگه کجایی

میره دور میشه..

مجازی با همیم ولی عاشقم و دوستم داره به گفته ی خودش...

قصدمونم از اول ازدواج بود..

شوهرته یا دوست پسرته چقد باهم بودین مگه مشکل چیه

پارنترم.. ۷ ماه.. مشکل ،مشکل یهو رفتناشه یهو وسط عاشقونهامون یه چند روزی دور میشه .. فک کن دیشب شب آهرین حرفش خوشگل خودمی امروز نبود..

پارنترم.. ۷ ماه.. مشکل ،مشکل یهو رفتناشه یهو وسط عاشقونهامون یه چند روزی دور میشه .. فک کن دیشب شب آ ...

ای باباا شاید بهو خ.ابش میگیره جیزی..دیگه هیچ پیامت نمیده یا زنگت بزنه؟ خب تو بهش زنگ بزن بهش بگو مشکلت رو باهاش حل کن که چرا اینطوری میکنه.هر چیزی یه قانون داره لااقل باید یه شب بخیر بگه بهت که

پارنترم.. ۷ ماه.. مشکل ،مشکل یهو رفتناشه یهو وسط عاشقونهامون یه چند روزی دور میشه .. فک کن دیشب شب آ ...

حتما خیلی منتظرشی میفهمم انتظار خیییلی سخته..وقتی اینطور میکنه بدون یکی دیگه رو شاید داره..و اینکه تو بهش بگو مشکلت چیه شاید مسکلی داره

ای باباا شاید بهو خ.ابش میگیره جیزی..دیگه هیچ پیامت نمیده یا زنگت بزنه؟ خب تو بهش زنگ بزن بهش بگو مش ...

شمارشو ندارم 🙂 هیچ نمیگه یه روز که تنهام نمیذاره یهو میره...

رفناراش تناقض داره نمبدونم مشکل اصلیش چیه..

پریروز میگفت کاش همه چی جور بود زودتر میگرفتمت تا بهت ثابت میکردم که میخوامت

حتما خیلی منتظرشی میفهمم انتظار خیییلی سخته..وقتی اینطور میکنه بدون یکی دیگه رو شاید داره..و اینکه ت ...

یکی دیگه رو نه فک نکنم.. ولی مشکل رو شاید چون همین رو من حس کردم... یهو توو خودش میره ..‌

شمارشو ندارم 🙂 هیچ نمیگه یه روز که تنهام نمیذاره یهو میره... رفناراش تناقض داره نمبدونم مشکل اصلیش ...

ای بابا چرا نمیده..اگه میخاین باهم ادامه بدین که باید بده..مگه کجا حرف میزنید.

نگفته چرا نمیده

یکی دیگه رو نه فک نکنم.. ولی مشکل رو شاید چون همین رو من حس کردم... یهو توو خودش میره ..‌

ای بابا تو باید بدونی.باید زودتر ازش بپرسی که اینطور نمونی..معلومه خیلی هم روت تاثیر گذاشته

شمارشو ندارم 🙂 هیچ نمیگه یه روز که تنهام نمیذاره یهو میره... رفناراش تناقض داره نمبدونم مشکل اصلیش ...

ببین نمیخام ناراحت شی ولی متاهل نیست بنظرت.اخه حتی شمارشم نداری