2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 24 پست
آره  ولی بقیه اش رو غلط میگه مثلا میگه آب میام  یا بییم پارک

آهان فهمیدم چی میگید

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترت سر 9 ماه دنیا اومد یا زودتر احتمالا یکی دوماه دیگه راه میفته نگران نباش گفتاری هم نگران نباش ...

هفته ی چهل و یک به دنیا اومد،دکترم بردم برا راه رفتنش گفت بدنش ضعیفه و ایتخوناش محکم نشدند هنوز کلسیم داد تمو شد کلسیمش هنوز راه نیفتاده😁 یه کم نگرانشم استرسی که اطرافیان هم وارد میکنند بیشتر عذابم میده دخترم خیلی لاغره و وزنش نسبت به سنش کمه خیلی بد غذاس واسه همینم نمیتونه راه بره 

هفته ی چهل و یک به دنیا اومد،دکترم بردم برا راه رفتنش گفت بدنش ضعیفه و ایتخوناش محکم نشدند هنوز کلسی ...

ویتامین دی بهش بده 

اگه منطقتون سرد نیست ببر تو آفتاب

نگران نباش 

پشتش بشین از لگنش بگیر راه ببرش که عادت نکنه جیزی رو بگیره

تو و باباش نزدیک هم بشینید هی از بغل یکیتون بره بغل اون یکی از یه قدم شروع کنه کم کم راه میره

خیلی هم تشویق کنید تا بره

نمیخواد ببری پسر من 17 ماهش بود فقط نه رو می گفت بعد از دو سالگی دایره لغاتشون وسیع میشه

واقعاپس نگران نباشم

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
واقعاپس نگران نباشم

نه بابا حرف زدنش خوبه ب نظر من

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!