2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه سختت  من یه ماهه رل زدم بهم خیانت کرد نابود شدم خدا تورو کمک کنه فضولی نباشه اگ راحتی بگو ...

اخراش رفتارش عوض شد طرز فکرش هدفاش تغییر کرد بود گف جداشیم تلاش کردم بمونه اما بی فایده بود ۱ ماه بد جداییمون خیلی اتفاقی روحمم خبر نداش تو ی مهمونی با رل جدیدش دیدمش و فهمیدم ۴ ماهه با همن ینی اخراش همزمان با ۲ تامون بود 

گذشت تا ۲ سال بد برگشت پولدار تر خفن تر از قبل اما قبولش نکردم 

تو فکر بی پایان منی💜
بستگی  داره خب درجه ی خیانتش چقدر بوده خب 👀🍃

طرفی که من فکر میکردم دوستشه خودشم میگفت دوستمه رابطمون بیشتر از دوست صمیمی نیست دیروز برا درس مجبور شد بره خونشون یادش بده گرفت بوسش کرد به من امروز اومد گفت پشیمونم خودش تعریف کرد گفت عذاب وجدان 

ناراحتی ازم دور باش 
نفرین هم گیراییش خیلی بالا هست فقط جوری نفرین نکن که طرف زمین گیر بشه    

نه فقط نفرینم اینه که خودش بفهمه چیکارکرده اونی کی باهاشه اونم ولش کنه بفهمه چی به روزگارم اورده

(چشم هایم بزرگ شده بارانند:)🤍👀
طرفی که من فکر میکردم دوستشه خودشم میگفت دوستمه رابطمون بیشتر از دوست صمیمی نیست دیروز برا درس مجبور ...

خب مگه مرض داره وا این دیگه چه جورشع از این که بهت گفته شاید نشونه ی راست گوییش باشه حداقل هر جور شده بهت گفته 

نامزد من بهم نگفت من از زبون یک که ۲ سال ازم کوچیکتر بود شات هاشونو +۱۸دیدم حالم داغون شد خدا سر کسی نیاره

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃
خب مگه مرض داره وا این دیگه چه جورشع از این که بهت گفته شاید نشونه ی راست گوییش باشه حداقل هر جور شد ...

چه بد خدایی متاسفم  ..

راجب این از رفیقش اصلا خوشم نمیاد خیلی هوله 

ناراحتی ازم دور باش 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز