2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 92 پست
ماه اول ۳۰سالمه بچه هم ندارم

عزیزم ان شاالله خیلی زود خبر بارداریتو بهمون بدی

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
سلام  عزیزم بستگی داره فولیکول داشته باشی یا نه من شنیدم سیاهدونه و عسل،گرمیجات و ورزش خیلی خوب ...

به من گفتن ذخیره تخمدانت پایینه یعنی همین پلی کیستیک میشه ؟

منم یه بار کاشت انجام دادم ۶ تا تخمک ازم گرفتن 

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که این ماه بارداری  فقط کافیه خدا بخاد . اگرم نبود ناراحت نباش خدا بزرگه ایشالله ماه بع ...

ان شاالله خدا از زبونت بشنوه

مگه بچه نمیخواین الان؟شنیدن این قرصا چسبندگی میاره

ن عزیزم ی دونه دارم دیگه نمیخوام

ن والا نشنیدم اصلا قرص نمیخورم در سال شاید سه دفه پیش بیاد مجبور بشم میخورم مثه این ماه😢

من بعد بدنیا اومدن دخترم حدود ده ساله طبیعی حلوگیری دارم قبل اونم پنج سال طبیعی بودیم فقط ی بار اقدام کردیم همون ی بارم باردارشدم دخترمو دیگه ام نمیخوام بیارم ولی این ماه اینجوری شد الانم ی روز از پری گذشته کلافه ام شدید😭😭😭

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
میشه بگی ذخیره تخمدانت چند بود ؟ الان غیر دارو دیگه چه چیزایی میخوری و چ چیزایی رو رعایت میکنی؟؟

آزمایش ذخیره ندادم ولی شنیدم که اونایی کهpco هستن ذخیره تخمدان بالایی دارن،

فعلا دو دوره هست که لتروزول میخورم ولی میدونم که تاثیر نداره چونکه اصن علائم پریودی ندارم چه برسه به علائم تخمکگذاری،حقیقت هیچی رعایت نمیکنم حوصله ندارم میدونم آخرش باید ivf کنم چون تنبلی شدیید دارم الانم با دارو پریود میشم😕😑

اسی منم دیروز موعدم بود الان بی بی زدم منفی شد  هیچ علایم پری هم ندارم  خدا کمکمون کنه

بهم خبر بده هرچی شد منم بهت خبر میدم.کاش باشیم🤲

آزمایش ذخیره ندادم ولی شنیدم که اونایی کهpco هستن ذخیره تخمدان بالایی دارن، فعلا دو دوره هست که لتر ...

آی وی اف هم که بخوای بشی اگه رعایت کنی و تخمدوناتو قوی کنی خیلی زودتر جواب میگیری حتما رعایت کن عزیزم 

من الان این چیزای رو میفهمم که دیگه دیر شده 

دکترای لامصب هم چیزی نمیگفتن 

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
نه عزیزم فک نمیکنم این باشه  شما چند وقته اقدامی و مشکلتون چیه؟

من حدود ۶ ماهی میشه تحت نظر مرکز نازاییم شوهرم آزو اسپرمه خودمم تنبلی دارم یه بار کاشت انجام دادم که منفی شد همین ماه 

خدا خودش به دادمون برسه