2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی فردا چی میشه خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 74 پست
نگران نباش عزیزم. مگه مریضیت چیه؟ 

چندین ساله یبوست دارم امسال خیلی بیشتر شده دفع خلط خونی دارم دکتر گفت حتما کولونوسکوپی 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
چی هست این

روده رو با یه شلنگ مانند برسی میکنن

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله که چیزی نیست. یک خانم سادت فقیره نذرش کنه ان شاءالله چیز مهمی نیست

میتونی تو خصوصی شماره کارت شو بزاری برام مطمئنی ازش

هیچیت نیست نگران نباش 

من برای معدم دکتر گفت سرطان چونکه یه باره بیست و خورده ای لاغر کردم بعدشم بیشتر لاغر شدم وچون همش استفراغ و تهوع بود ولی بعد فقط رفلاکس و ورم معده بود 

من حتی قرص اعصاب هم یه سال خوردم بهم نسخت آلرژی دادم بدتر شدم

رفلاکس معده خودش یبوست میاره و مشکلات روده ای و در کنارش مشکلات اعصاب کلا رو تمام سیستم بدن تاثیر میزاره شدید 

من خودم رفلاکس معده و همش تهوع اسید و ..دارم یبوست دایمی پشتم خرابه هروقت بخوابم دسشویی کتم قسمتی از رودم میزنه بیرون و خیلی چیزای دیگه ولی دکترا خر هستند و قرصهامون بیخودی 

هیچیت نیست نگران نباش  من برای معدم دکتر گفت سرطان چونکه یه باره بیست و خورده ای لاغر کردم بعد ...

دقیقا این علاعم و دارم به علاوه ی دفع خلط ببخشید توروخدا حالت بد شد اگه یه نفر تو این جا گفت نامزدش یبوست داشته رفته توده سرطانی بوده میترسم خیلییییی 

ایشاا... چیزی نیست  برات دعا میکنم عزیزم

الهی هیچ وقت راهتون به بیمارستان نیفته 

برای آرامش دلت صلوات می‌فرستم ان شاءاللہ چیزی نیست نگران نباش عزیزم

ممنون دعام کن خدا خیرت بده

آره همون وقت میدن  این علائمی که گفتی رو بابام داشت کولو انجام داد که خدارو شکر چیز خاصی نبود

جدی یعنی دفع خلط خونی داشتن؟

چته؟ با بیهوشی که واقعا عالیه😍💃💃

یبوست و دفع خلط یکم خونی

دقیقا این علاعم و دارم به علاوه ی دفع خلط ببخشید توروخدا حالت بد شد اگه یه نفر تو این جا گفت نامزدش ...

نه نترس اصلا به خدا چیزی نیست من سه ساله مشکل دارم اگر واقعا میخوای خوب بشی و بشیم و کدوم مشکل ناراحتت میکنه از روده یا معده یا جفتش باید چیزیکه بهش پی بردم 

مشکل معده یا روده اگر قرص معده یا روده خورده بشه تاثیر بزاره که خوبه اگر نزاره پس از اعصابه قرص اعصاب بخوره که من به شما تا اندازه ای دوست دارم قرص اعصاب نخورید چون قرص اعصاب یبوست شدید میاره اگر از اعصاب نباشه باید سیک خوردن تغییر کنه و من خودم تازگی ها فهمیدم من مشکل پروژسترون بالا دارم و کیست رحم دارم سه عدد و کمخونی شدید و ...

علائم های من به بو و مزه های غذا حساسیت دارم مزه و بو گندیده میدن به گوشت و مرغ و اینا مزه گندیده میدن و کلا معدم به آب هم واکنش میده درصورتی که معده اگر خودش مشکل داشته باشه فقط به اوناییکه واقعا بده واکنش میده