2777
2789
عنوان

دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 56 پست

سلام بانو.. بسلامتی ان شاء الله خوبن دخنر و پسرت؟ مرخص شدن؟؟؟ ناراحت نباش. شمامادری قوی باش... بچه ها استرس مادرو میفهمن... این روزای سخت میگذره بعذها خاطره میشن. از نوزادیشون و بوی تنشون لذت ببر کبزرگتر بشن این دوران برنمیگرده و دلتنگ میشی😊😊 تو شیردادنت هم دعاکن خدا هم عنایت کنه منم باردار بشم خیلی زود یا الانم باشم لااقل وقتی تاخیر دارم و البته لکه بینی دارم و بی بی ها هم منفی ب جز یکی دوتاشون ک هاله انداختن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم خوبی  بچه هات چطورن خوبن الحمدلله؟

سلام عزیزم خوبین  شکر خداخوبن الان عکسشونومیفرستم براتون

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
سلام بانو.. بسلامتی ان شاء الله خوبن دخنر و پسرت؟ مرخص شدن؟؟؟ ناراحت نباش. شمامادری قوی باش... بچه ه ...

سلام عزیزم خوبین ببخش الان دیدن پیامتونو خداروشکر خوبن دوقلوهام انشالله حاجتروا بشین گلم عکس دوقلوهامو گذاشتم بیینین🥰

سلام عزیزم خوبین ببخش الان دیدن پیامتونو خداروشکر خوبن دوقلوهام انشالله حاجتروا بشین گلم عکس دوقلوها ...

فدات گلم. ولی منم پیاماتو تازه دیدم دوقلوعاتونو ندیدم... برام بذار دوباره🥰

میشه بی زحمت بیای بگی از بارداریت و اینکه چطوری بود اولش چطور فهمیدی؟ بی بی چک کی متبت شد و پررنگ بو ...

عزیزم من ۵ سال نازایی داشتم و ی حاملگی مولار.ماهی که باردارشدم برای دومین بار ب فاصله ی چهارسال بعد عکس رنگی رفته بودم و همون ماه هم روزی سه تا لتروزول میخوردم بدون امپول.من خودمم دوقلوئم حالا نمیدونم اثرقرصا بوده دوقلو شده یا ارثیه اونجاشونمیدونم.و پریودام نامنظم بود قبل از موعدم بی بی چک زدم مثبت شد البته  کمرنگ رفتم ازمایش بتام ۱۰۲۶ اومدسه هفته دیگه هم رفتم سونوگفتن دوقلوئه انشالله قسمت شما و همه ی منتظرا ب حق امام زمان)عج(