2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نسیم و میثم نسیم و ندیم نسیم و نوید نسیم و مسیح واقعا سخته برا نسیم😂 ولی دختر نسیم و ثمین😍

مممنونم خواهر جونم 

نسیم و شمیم 

نسیم و تمیم 

اما باید منتظر باشم اول مواد اولیش بیاد بعد بفکر بچه باشم 😂😂😂😂

میگن یکی از حق های بچه اینه اسم خوب روش بذارید

خوش آوا بودن خوبه ولی حتما لازم نیست به اسم دختر بیاد مگه بچه ها مثنوی ان 😐

اسمی بذارین معنیش خوب باشه روی روحیه و شخصیتش تاثیرگذاره

پارسا یعنی زاهد و باتقوا

مهراب محبت آب

سعید یعنی خوشبخت نیک بخت

سپهر یعنی آسمان

اللهم عجل لولیک الفرج ❤ دختری از تبار کویر ترمنتیکا... شهر باستانی تمدن و تدین که خواستگاه علم و معرفت عمیق شد و بانوی کرامت و شفاعت رو در درون قلبش حفظ کرد تا زمانی که حق آشکار بشه و کامل ترین انسان از پشت پرده خارج بشه... اون زمان بانوی آب و آینه بازخواهد گشت و مشتاقم که سرورم، بانوی شهر باستانی ام رو ملاقات کنم! #باافتخار_قمی_ام20 سالمه و یه توراهی خوشگل دارم که توت 🍓 فرنگی منه 😍 خیلی خوشحالم که با وجود سن کمم کلی چیزهای خوب یاد گرفتم که به کوشولوم یاد بدم! 😊 از خداجونم ممنونم که من رو لایق دونست بهم لطف کرد امانت خودش رو درون کالبد من قرار داد 🌹 از ته قلبم برای همه نینی سایتی ها خیر میخوام... ادعایی نیست ولی به لطف مطالعات دوره نوجوونی یه چیزایی بارمه بهم میگن مشاور خوبی ام کسی دوست داشت میتونه درخواست دوستی بده دردودل کنه میتونم مثل یه دوست خوب بدون قضاوت بشنوم و در حد عقل خودم کمک کنم. ازتاپیک پربازدیدا خوشم نمیاد 😒
نه بابای مواد اولیشم ندارم خخخخخخ😂😂😂😂چون بزورمیشه اسمی برا نسیم بیادو پیدا کرد واسه همین خواستم ...

[  ] الیسا- الینا- دلسا- سوزان-
[  ]  آنیسا- آیسو- آیسان- رومینا-
[  ] 
[  ] آیلین-آرشین- آندیا- اِرنیکا، اِرمیا- راشین
[  ]  آرشیدا و آرینا: یعنی خورشید.
[  ] 
[  ] آنیل: تک ستاره خوشبختی.
[  ] 
[  ] نیروانا- آرتمیس-
[  ]  آرمیتا- مهرسانا- يسنا- بنیتا
[  ] ایرسا یعنی رنگین کمان
[  ]