2777
2789
عنوان

بیاید فیلم پیشنهاد بدید شروع کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 33 پست
قشتگه ولی انگار دادن هندیا بسازن😂😂

من که میترسم ببینم 😂

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
پدر خوانده افتظااااااهه واقع چیش خوبه ؟؟؟؟معلوم نیس چی به چیه اه حوصلمه سربرد

یکش خوبه فقط من دوس داشتم 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیر بانو ناتالی پورتمن که همبشه خوشگله و خوب بازی میکنه هیچی چیز فیلم‌ موافق نیستم نظر آنارشیست ...

نمیدونم انقدر تخصصی نبود نظرم

فقط جو سیاسی فیلم رو خیلی دوسداشتم

نماد اعتراضه برام این فیلم

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷
معجزع در سلول هفت خوبه؟ چ ژانریه

درام من از اول تا آخرش گریه کردم😭

خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.
درام من از اول تا آخرش گریه کردم😭

ا

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
خودت الان میکی فیلم صهیونیستی وی برای وندتا خودش گفته برای آنارشیسته بیچاره من 😞😞

گفته رو ولش کن. توی سکانس به سکانس فیلمی که گفتم مفاهیم اعتقادی(البته اعتقا التقاطی خودشون) پر شده

کاربر مرد. کاربر مرد و همه راحت شدن از دستش.  
نمیدونم انقدر تخصصی نبود نظرم فقط جو سیاسی فیلم رو خیلی دوسداشتم نماد اعتراضه برام این فیلم

اآنارشیستها اعتقاد دارن با هرج و مرج و خرابکاری حقشون رو بگیرن ونداتا دقیقا کل تظریه رو برای ناتالی پورتمن تعریف میکنه تا قانع بشه فیلم قشنگیه ولی خراب کردن نماد تاریخی آخه

سریال هانیبال فوق العادست حیف که دیگه ادامه ندادن    

اوهوم منم دوستش داشتم ⁦☹️🥴

خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.

هیچ فیلمی ب اندازه جزیره شاتر و فهرست شیندلر رکم تاثیر نذاشت با فهرست شیندلر ک زار زار گریه کردم😐