2777
2789

شغل مورد علاقمو..جالبیش اینه توی دهه ی هشتاد، خانم استخدام میکردن، الان اما نه..نمیدونم چی عوض شد!!!! 

دیگه هم اهمیتی نداره، دارم رشته ی دیگه ای رو میخونم، خیلیم دوسش دارم رشته ی الانمو..ولی خب..🥲

*نپرسید چه شغلی بود:)  

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خانواده هیچی 

تو جامعه آزادی (منظورم از آزادی لخت گشتن نیست منظورم امنیت لازم برای آرامش یه دختره) 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

هیچی واقعن تقریبن همه جور آزادی هم دارم خداروشکر هم از لحاظ تفریح پوشش گردش کار سفر با دوستام همه جورِ راحتم بااینکه متاهلم هستم خیلی راضیم من نمی فهمم بعضیا چطوری ناراضین از جنس خودشون تازه بنظرم دختر بودن خیلی قشنگ حس لطیف بودن ناز نازی بودن داره آدم😚😅

خیلی چیزا 

پوشش اجباری 

اختیار رفت و آمد با دوستام را نداشتم

بیرون رفتن و کافه رفتن محدود 

حق کار رفتن نداشتم 

ازدواج تو سن کم ،۲۱ سالم بود ،دلم میخواست ۲۵ ازدواج کنم 

تو ایران هر کاری هم بکنی مردسالاریه

خدایا شکرت   

من ۱۷ سالمه و مجرد و دختر😐😑 ی چیزی فقط ذهنمو درگیر کرده این دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت ببین ی چیزایی آدم تو جامعه میشنوه شاخ درمیاره خاستگار دوستم میگف من دوسدارم صداقت باشه ی دختر و حامله کردم و سقط کرده قبلا  به دوستمم میگف تورو تا پزشکی قانونی میبرم کوچیکترین رابطه ای نباید باشه شاخ درآورده بودیم😐 میدونی ما از بی عدالتی این دنیا سوختیم پسرا هزار جور غلط میکنن آخرم دنبال پاک ترین دخترن دخترم چون بکارت هس پاکی خودشو حفظ میکنه ولی پسرا چی؟ کو عدالت؟