2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما وام‌گرفتیم گذاشتیم تو بورس بعد حساب کن هرماه قسط میدیم بدون اینکه پولی دستمون باشه😂

من برای میانگین کم کردن۵۰ م تومن وام گرفتم الان ۱۸۰۰ قسطش میدم 

دوباره ی۲۰ م گرفتم اونجام ۴۵۰😁

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
ما وام‌گرفتیم گذاشتیم تو بورس بعد حساب کن هرماه قسط میدیم بدون اینکه پولی دستمون باشه😂

وای خدایا 😓

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بورسم نمیذاشتی یجا دیگه ضرر میکردی،من پارسالا طلا فروختم واسه ماشین یکساله ثبت نام کردم،امسال طلا دو ...

ما شانسا پارسال تو ماشین سود کردیم به محض اینکه ما خریدیم یهو تیبا شد ۱۴۰و الان رسیده به۱۶۰اینا

ابدولله ماننسی حسینا.

دیگه وام گرفتن برای بورس خیلی فشار سنگینه 

خیلی پر ریسک کار میکنید 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خیلی زور داره😂🤦🏻‍♀️

اره خیلی خیلی الان من حتی شما بودم این شکلی شده بودم😭😭

اره خیلی خیلی الان من حتی شما بودم این شکلی شده بودم😭😭

دیگه چیکار کنیم مجبوریم دیگه شوهرم میگه جهنم یا پولم پودر میشه یا یعدها سود میده .حالا ما خوبیم بابام نزدیک ۱۰۰تومن تو ضرره😑💔

ابدولله ماننسی حسینا.
دیگه چیکار کنیم مجبوریم دیگه شوهرم میگه جهنم یا پولم پودر میشه یا یعدها سود میده .حالا ما خوبیم بابا ...

آره دیگه جز این نمیشه گفت 

ای بابا بنده خدا 

من تو ضررم اما پول من کمه

2824
2823
2791
2779
2792