2777
2789
عنوان

بگم یا نگم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 24 پست
خب دیگه پس بی حساب شدید !! چیزی که عوض داره گله ندارع ،،،، الان مثل بچه زنگ بزنی ،،،میگن چقد ضع ...

همه این کارا رو خوده بی شعورش میکنه هاااا، دقیقا طوری میشینه پشتش به من باشه، خیلی مثال های دیگه، نمیدونم مسکلش با من چیه، هرچند خیای ازش سرم حسادت داره، محرد هم هست، ولی خب بی شعوری هم حدی داره، دیگه نمیخوام مثل یک خانم متشخص به روش نیارم، چون نخواستم بفهمه ناراحت میشم تا نقطه صعف نشه اما دیگه حدش گذرونده، برا همین خواستم زنگ بزنم به خواهرشوهرم بگم، ولی راست میگین نمیگم، از سری بعد بهش میفهمونم با کی طرفه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواستم یبار تو جمع همین کارو بکنم، و بهش دست ندادم و رد شدم، اما دیدم جو سنگینه، یه دور زدم گفتم ای ...

خب همین کارت براش خوب بوده !!

سعی کن با سیاست مثل خودش نامحسوس رفتار کنی !

حالا دست ندادن ضایع ست ولی یه موقع سلام نکن بهش باز بقیه نمیفهمن اینجوری 

یا مثلا رفتی خونه خواهرشوهرت به بقیه یه چیزی تعارف کن ولی به اون نه 

یا همچنین سر سفره همین کارو کن؛!

یا مثلا از یکیشون تعریف کن بگو وای چقد مثلا فلان جات قشنگه،،،،

خلاصه نزار فکر مظلومی یا حالیت نیست ،،،،تا حساب کار دستش بیاد بشینه سرجاش

توهم سرد رفتارکن با رفتارت نشون بده 

کلا تو جنگ سرد باهمیم

منو میبینه یه س کوچیک میکنه، بعد که شوهرم میاد، میاد جلو با تشریفات سلام و علیک میکنه، زیر پوستی به من بی احترانی میکنه، کسی نمیفهمه، حالا من بیام جبران کنم تو جمع خیلی تابلو هستش، فقط باهاش حرف نمیزنم، آدم حسابش نمیکنم، اونروز تو مهمونی عادی بودم باهاش، باز خود بی شعورش بی احترامی کرد و دوباره آتش جنگو داغ کرد

خب همین کارت براش خوب بوده !! سعی کن با سیاست مثل خودش نامحسوس رفتار کنی ! حالا دست ندادن ضایع ...

برا همسرم تبریک تولد آنچنانی میفرسته، به من میرسه یک جمله کوتاه، اگر بخوام اینارو یکی یکی بگم، میشم خورده جو، اما کااامل مشخصه فقط میخواد حرص بده، با اون سن کمش میخواد به من بگه برام مهم نیستی، خیلللی راهنمایی هات خوب هستن، باید از سری بعد کلا نبینمش اون حرص بخوره، هرچند حرص خورده که با من اینجوریه

کلا تو جنگ سرد باهمیم منو میبینه یه س کوچیک میکنه، بعد که شوهرم میاد، میاد جلو با تشریفات سلام و عل ...

بهش باخنده بگو فلانی قهری با ما فقط با ماسلام خشک وخالی به بقیه میرسه یه سلام حسابی میکنی

خب همین کارت براش خوب بوده !! سعی کن با سیاست مثل خودش نامحسوس رفتار کنی ! حالا دست ندادن ضایع ...

من و یک خانم دیگه همزمان عروس اینا شدیم، جلو جمع میگه وای فلانی خیییلی عالیه، متشخصه، دوسش دارم،

درحالیکه اون یک آدم معمولیه، نمیگم تعریف نکنه، و مشکلی ندارم، اما کاملا متوجهم تیکه هستش

بهش باخنده بگو فلانی قهری با ما فقط با ماسلام خشک وخالی به بقیه میرسه یه سلام حسابی میکنی

نخواستم به روش بیارم پر رو نشه، بعدش نخواستم تلخ حرف بزنم تو جمع، بزرگترا، مادرشوهرم و ... در نظر گرفتم، گفتم به خاطر یک الف بچه خودمو خراب نکنم، اما ظاهرا نفهم تر ازین حرفاست