2777
2789
اخه میگن قرص اعصاب و خواب اور میدن و همش خوابه ادم

ن من بهت اطمینان میدم اینطور نیست

منم میخواستم برم روانپزشک بهم گفتن همش میخوابی از زندگیت میفتی ولی گوش ندادم گفتم من همه راها رو رفتم تا خوب بشم میخام این راهم امتحان کنم

رفتم دکتر اونقد حالم بد بود جلوی دکتر زدم زیر گریه. دکترم خیلی کاربلده. گفت یجوری بهت قرص میدم ک آب تو دلت تکون نخوره. مثلا گفت قرصتو بمدت چهارروز فقط و فقط یک چهارمش رو بخور باز دوباره چهار روز نصفش بعد از روز دهم تازه یدونه

اینجوری بدنت عادت میکنه دگ خوابتم نمیبره

فقط چندروز اول ممکنه یکم بیشتر بخوابی بعدش دگ اوکی میشه

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رفتم سرتالین وپرفنازین۲داده بنظرتون معتادقرصامیشم

ن عزیزم معتاد نمیشی 

وسواس فکری هم یه بیماریه مث تمام بیماری های دگ

مگ وقتی سرمون درد میکنه نمیریم دکتر؟؟ اینم همونه منتها فقط دوره درمانش یکم طولانیه. من بهتون پیشنهاد میکنم داروهاتون رو طبق دستور پزشک مصرف کنید و برید جلو تا کم کم اثر بهبودی رو در خودتون حس کنید. ب هیچ عنوان نگید حالا دگ خوب شدم دارو لازمم نیست چون دراینصورت ممکنه بیماری عود کنه. پزشک تشخیص میده ک دارو باید قطع بشه یا نه. اگر بله میاد اروم اروم کمش میکنه تا همه چیز روال عادیش رو طی کنه

میدونی عزیزم وسواس من انقد شدید بود ک دکترم گفت شاید مجبور باشی تا اخر عمرت قرص بخوری اما من گفتم اشکالی نداره گفتم راضیم. پذیرفتم. چ عیبی داره ک قرص بخوری؟؟ مگ هدف خوب بودن حالِ آدم نیس؟ حالا یه قرصم میخوری هیچ ایرادی نداره. مهم اینه ک خدا از اون حال نجاتم داد

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
من شهرهمدانم شماکدوم شهرهستین

من استان گلستان

هلن جون کجایی بهت نیازدارم

من گنبدم عزیزم. استان گلستان

جانم هر سوالی داشتی بپرس

حیف همشهریم نیسی وگرن میبردمت دکتر خودم. کارش عالیه

البته روانپزشکا همه کارشونو بلدن ان شاالله توعم خوبِ خوب شی عزیزم❤

من فقط خیلی میترسم دیوونه شم بنظرتون دیوونم یاوسواس دارم

وسواس داری عزیزم. ریشه ی همه اینا ترس و وسواسه