2777
2789
عنوان

چی بگم؟؟+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 78 پست
چه خوبه که مایه شادی و خنده رو تو نی نی سایت برامون خلق میکنی😆

ریپم نزن جواب ابلهان خاموشی ست

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چه خوبه که مایه شادی و خنده رو تو نی نی سایت برامون خلق میکنی😆

عزیزم نی نی یار تگ کن رسیدگی کنه

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرهرهربخندم عقده ای

@نی_نی_یار_پنج   عزیزدل بیا

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
ریپم نزن جواب ابلهان خاموشی ست

تو اول ریپ زدی 

اگه چشاتو باز میکردی و اینقدرررر هول نفر اول بودن نبودی میفهمیدی اصلا آدم حسابت نکردم روی پیام تو ریپ نزدم 

نه 😆

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
تو اول ریپ زدی نفهم بیکار بدبخت اگه چشاتو باز میکردی و اینقدرررر هول نفر اول بودن نبودی میفهمیدی اصل ...

زرنزن خواهشا

نفهم بدبخت بیکار خودتی خودت که هرچی میرسه از دهنت درمیاد میگی

سایت ارث پدرتون نیس

من هولم من بیکارم ب تو وبقیه هیچ ربطی نداره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
تو اول ریپ زدی نفهم بیکار بدبخت اگه چشاتو باز میکردی و اینقدرررر هول نفر اول بودن نبودی میفهمیدی اصل ...

سلام به نظرات کسی کاری نداشته باشین و بی احترامی نکنین 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام به نظرات کسی کاری نداشته باشین و بی احترامی نکنین 

ایشون هم بی احترامی کردن .ما کاری ب مامنتش نداشتیم..کلی فحش داد

زرنزن خواهشا نفهم بدبخت بیکار خودتی خودت که هرچی میرسه از دهنت درمیاد میگی سایت ارث پدرتون نیس من ...

ای بابا میگم رو پیام من ریپ نزن حالیش نیس همه شاهدن تو اول ریپ زدی 

من بیکار نیستم مثل تو هزار تا کار دارم😏

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
زرنزن خواهشا نفهم بدبخت بیکار خودتی خودت که هرچی میرسه از دهنت درمیاد میگی سایت ارث پدرتون نیس من ...

وقتی خودتون جواب میدین چرا منو تگ میکنین؟ در صورتی منو تگ کنین که جواب ندین و توهین نکنین

@نی_نی_یار_پنج  

سلام به کامنت دیگران کاری نداشته باشین و بحث نکنین

عزیزم من هرجا کامنت میزارم میان گیر میدن توروخدا رسیدگی کنید

مگه سایت مال ایناعه من دوس دارم 24 ساعت آنلاین باشم و پست بزارم به ایناها چه ربطی داره

پول اینترنتمو میدن یا چی

وقتی خودتون جواب میدین چرا منو تگ میکنین؟ در صورتی منو تگ کنین که جواب ندین و توهین نکنین

ممنونم عزیزم لطف کردی ..ماچ♥️♥️♥️

از این به بعد جوابشونو نمیدم 

هرکی هرچی دلش میخاد بگه مهم نیس

ایشون هم بی احترامی کردن .ما کاری ب مامنتش نداشتیم..کلی فحش داد

از صفحه اول خوندم ایشون یک استیکر گذاشت بقیه امدین  در مورد ایشون پست گذاشتین