2777
2789
عنوان

چی بگم؟؟+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بیکاره😳🤣

بیکارم و آس وپاس

ب بقیه چه😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
و جالبه دیگه بعدش پست نمیزاره فقط اولین پیامو میده و میره تاپیک های بعدی🤣🤣🤣

دلم میخاد فک نمیکنم ب بقیه ربطی داشته باشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بیکارم و آس وپاس ب بقیه چه😁

هستی دیگه😅

مهم اینه قبول نمی گنی

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
دقیقا۰🤣🤣🤣 انگار مسابقه‌س!😅😝

ههه

چقد خوشم میاد باعث حسودی ی عده میشم

ب کارتون ادامه بدین😝

یعنی عاشقتم همیشه هستی😍🥺😂

دل ب دل راه داره عشقولیم 😍😘

ازاین ب بعد بیشتر هستم تا چشم حسودام دربیاد😂

دلم میخاد فک نمیکنم ب بقیه ربطی داشته باشه

به همین روندت تا میتونی ادامه بده

احساس میکنم میخوای مثل ژینا گل من باشی ولی اون خیلی باحاله و دوستداشتنی

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
هستی دیگه😅 مهم اینه قبول نمی گنی

چرا هستم هستم هستم

ولی ب تو چه رو یاد بگیر وسرت بکار خودت باشه 😁

به همین روندت تا میتونی ادامه بده احساس میکنم میخوای مثل ژینا گل من باشی ولی اون خیلی باحاله و دوست ...

فکراتو ب کتف چپم میگیرم

ادامه میدم پس چی فک کردی😬