2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یک سال و‌نیمه با برنامه دکتر تاجیکی جلو میرم

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
نتیجه دیدی؟

بله قبلا برای پریود شدن حتما باید دارو میخوردم الان پریود میشم هرماه یا هر ۳۵ روز.

خون پریودیم خشک‌ شده بود و قطره ای پریود میشدم الان عادی شدم.

جوش های صورتم هنوز هستن‌اما خیلی خیلی‌کمتر.

کلا‌ تنها قرصی که الان میخورم کابرگولینه‌ اونم برای تنظیم پرولاکتین...قبلا سیپروترون کامپاند اسپیرونولاکتون میخوردم.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
بله قبلا برای پریود شدن حتما باید دارو میخوردم الان پریود میشم هرماه یا هر ۳۵ روز. خون پریودیم خشک‌ ...

عزیزم بنظرت روی همه تاثیر میزاره من دوماهه شروع کردم هنوز تاثیر ندیدم یعنی زوده از ماه چندم خوب شدی؟

اگه وزنتون زیاده حتما کمش کنین.

اگه وزنتون نرماله کارتون راحت تره.پیاده روی روزانه حتما داشته باشین روزی نیم ساعت...قند وشکر بستی شیرینی‌وهرچیزی که شکر داره رو‌کلا حذف کنین...نون سنگگ استفاده کنین...لبنیات محلی و ارگانیک مصرف کنین...شب ها زیر شکم‌رو ماساژ بدین حالا مهم نیس از روغن سیاهدونه استفاده کنین یا نه هدف از اینکار به گردش درآوردن خون زیر پوسته...استرس مهم ترین چیزه که باید حذف بشه....برنامه خواب و بیدار شدن‌رو تنظیم‌کنین...زود بخوابین‌و‌زود بیدار بشین...حتما‌صبحانه بخورین...انتظار هم نداشته باشین که یک شبه جواب بگیرین.اینا باید سبک زندگیتون بشه تا در دراز مدت جواب بگیرین.

اقدام به بارداری و اصلاح سبک  

بسم الله الرحمن الرحیم

رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ

برای سلامتی و ظهور  امام زمان (عج)  صلوات ❤️

مطالب این کانال هدیه به روح شهید روح الله عجمیان

✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

https://eitaa.com/eslahesabk

تغذیه و رژیم درمانی

دکتر میر حسین کاظمی :

رژیم های چاقی و لاغری

افزایش قد کودکان و نوجوانان

تغذیه دوران کودکی ، نوجوانی ، بزرگسالی و سالمندی