بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیشتر مفهومی یاد میگیره تا حفظی مثلا مال ریاضی و علوم به جای خوندن علوم مفهومی یک بار درست می خونه تو امتحانم چیزی که فهمید مینویسه اینطوری نیست که بگیره حفظ کنه و سال دیگه ازش بپرسی اصلا بلد نباش مفهومی میفهمه و الانم اگه از سال های قبل مثل 5 ام یا 4 ام بپرسی بلده یادش چون مفهومی خونده
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
اره عزیزم بیشتر مفهومی یاد میگیره تا حفظی مثلا مال ریاضی و علوم به جای خوندن علوم مفهومی یک بار در ...
آها ممنونم عزیزم
ایشالاموفق باشه همیییشع🙂🙂🌺🌺🌺
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
من تایپیک قبلی هاتون رو خوندم گلم به نظرم خواهرتون اعتماد به نفسش پایینه اگه اینجور باشه عواق ...
بله عزیزم کاملا درسته..ممنونم گلم🌸🌸🌸🌺