2777
2789
عنوان

سوال درسی 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرتون درسش خوبه؟  روزی چندساعت میخونه،،؟؟؟

اره عزیزم

1. بیشتر مفهومی یاد میگیره تا حفظی مثلا مال ریاضی و علوم به جای خوندن علوم مفهومی یک بار درست می خونه تو امتحانم چیزی که فهمید مینویسه اینطوری نیست که بگیره حفظ کنه و سال دیگه ازش بپرسی اصلا بلد نباش مفهومی میفهمه و الانم اگه از سال های قبل مثل 5 ام یا 4 ام بپرسی بلده یادش چون مفهومی خونده 
.
اره 😐 

عجب 

به هر حال حصورت خلاف قوانین سایتا و با رسم تذکر نی نی یار 

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_شب  

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
اها خیلی خیلی ممنون امیدوارم درست باشه❤

خواهش می کنم

بله درسته گلم♥️♥️

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
اره عزیزم بیشتر مفهومی یاد میگیره تا حفظی مثلا مال ریاضی و علوم به جای خوندن علوم مفهومی یک بار در ...

آها ممنونم عزیزم 

ایشالاموفق باشه همیییشع🙂🙂🌺🌺🌺

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
خواهرتون درسش خوبه؟  روزی چندساعت میخونه،،؟؟؟

من تایپیک قبلی هاتون رو خوندم گلم 

به نظرم خواهرتون اعتماد به نفسش پایینه اگه اینجور باشه عواقب بدی داره در آینده و دانشگاه 

یک انگیزه بهش بدید بهش بگید نمره اهمیتی نداره اینکه 0 بیاره یا 20 فقط به تلاشش بستگی داره 

.
من تایپیک قبلی هاتون رو خوندم گلم  به نظرم خواهرتون اعتماد به نفسش پایینه اگه اینجور باشه عواق ...

بله عزیزم کاملا درسته..ممنونم گلم🌸🌸🌸🌺

اوکی راحت باش سوالم رفع شد

تاپیکتو قفل کن سریع عزیزم