2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 33 پست
نه ولی انقدر جو نده اونجوری که میگن خطرناک نیست این مریضی از قدیم الایام بوده الان شده نون دونی دکتر ...

نه عزیزم، جهش ژنتیکی ویروس زگیل تناسلی باعث شده اخیرا خیلی زیاد و خطرناک بشه 

یه سری تیپا مستعد سرطان هستن 

اطلاعاتت رو بالا ببر ، جزو خطرناک ترین بیماریهای مقاربتی هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم، جهش ژنتیکی ویروس زگیل تناسلی باعث شده اخیرا خیلی زیاد و خطرناک بشه  یه سری تیپا مستع ...

چند نوع مختلفشو داره 55،44،35،18،16

اول متوجه زگیل همسرش شد برا اطمینان خودشم نمونه داده مثبت شده نمیتونم چجوری ب خودش بگم انقد جدیه

ایدز خطرناک ترینه 

گفتم جزو خطرناکترین بیماریها 

ایدز کلا درمان نداره، زگیل تناسلی هم همچنین 

هر دو فقط کنترل دارن و جلوگیری از انتشار 

زگیل پوست رو درگیر میکنه و در عوارض دیگه ایجاد سرطان 

ایدز سیستم ایمنی و خونی رو درگیر میکنه 

زگیل عمدتا از تماس پوستی منتقل میشه، و روش انتشارش خیلی راحتر و سریعتره 

اما ایدز مایعات و خون باعث انتشارش میده 

همه بیماریها خطرناکن، اطلاعات بالا باعث میشه چرخه انتشار رو ببندیم

چند نوع مختلفشو داره 55،44،35،18،16 اول متوجه زگیل همسرش شد برا اطمینان خودشم نمونه داده مثبت شده ن ...

عزیزم بگی بدونه بهتره، حداقل قبل ازین که زیاد بشه و سطح زیادی رو درگیر کنه میتونه کنترل کنه، اگر دکتر صلاح بدونه براش درمانی انجام بده 

نگو مستعد سرطانی، فقط بگو خیلی انتشارش سریعه و واگیر، اگر منتشر بشه یا زیاد درمانش سخته 

بگو چجوری بهداشت رو رعایت کنه تا بیشتر درگیر نشن، برای رابطه حتما از وسایل جنسی بهداشتی استفاده کنن، اگر دستشون خورد تا ۲۰ دقیقه با شست و شو و ضدعفونی فرصت دارن ویروس رو اربین ببرن از دستشون 

یه سری از زگیل‌ها تیپ‌های خطرناک نیستن، خود به خود مثل جوش میان و میرن 

بیشتر بر اثر شیو یا موم و وسایل آلوده هستن، اینا رو اگر دستکاری نکنید بهتره ، چون خودشون ازبین میرن 

اما زگیل تناسلی منتشر میشه سریع، حتی اگر تیپ غیرخطرناک هم باشه باز منتشر میشه، شاید یکی سیستم ایمنیش قوی باشه دفعش کنه اما اگر ضعیف باشه سطح پوستش رو درگیر میکنه

عزیزم بگی بدونه بهتره، حداقل قبل ازین که زیاد بشه و سطح زیادی رو درگیر کنه میتونه کنترل کنه، اگر دکت ...

دلم خونه دارم دق میکنم یه سرچ ساده بزنه خودش همه چیومیفهمه پای زندگیشم وسطه چون بالای 90درصد از رابطه با افراد الوده منتقل میشه و هنوز زگیلی ایجاد نشده روی ناحیه تناسلیش ولی شوهرش چندتا داره