عروس_جیگر مدیر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 3888 عنوان کبد چرب | مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 35 پست کسی هست که کبدش چرب باشه ؟علائمتون چیه؟ درمانش چیه؟سونو دادین تا مشخص شد ؟حس میکنم منم کبدم چربه میخوام ببینم شماهم علائم منو دارین؟ خدایاشکرت ❤ 1400/10/02 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126221 ۱۸ سالمه بعله متاهلم منکه میگم کبدت چرب نیسحالا برو سنو بده خیالت راحت بشهآخه سنی هم نداری بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126221 حتماگلم 🙏🏻😘 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عروس_جیگر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 3888 منکه میگم کبدت چرب نیس حالا برو سنو بده خیالت راحت بشه آخه سنی هم نداری آره حتما سونو میدم آخه مامانم همش غذاهای چرب درست میکنه یعنی کلا من فقط غذاهای چرب میخورم حالا خونه ی خودم رعایت میکنم ولی خب بازم شوهرم غذای چرب دوس داره خدایاشکرت ❤
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126221 آره حتما سونو میدم آخه مامانم همش غذاهای چرب درست میکنه یعنی کلا من فقط غذاهای چرب میخورم حال ... حالا جدا از اون غذای چرب اصلا خوب نیس شوهرتم نخوره اینو شنیدم غذای چرب کبدو چرب میکنه بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عروس_جیگر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 3888 حالا جدا از اون غذای چرب اصلا خوب نیس شوهرتم نخوره اینو شنیدم غذای چرب کبدو چرب میکنه حتما باید خیلی کمش کنیم دعا کن رفتم سونو مشکلی نداشته باشم خدایاشکرت ❤
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126221 حتما باید خیلی کمش کنیم دعا کن رفتم سونو مشکلی نداشته باشم انشالله ک چیزی نباشه عزیزدلم🙏🏻 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻