2777
2789
عنوان

اسم مرصاد

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 21 پست
اسم یکی از خواستگار هام بود باباش تو‌ عملیات مرصاد بود ایشون اون شب ب دنیا اومد اسمشو‌ گذاشت  ...

ممنون عزیزدلم،چه داستان جالبی؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس چه اسمی جانم؟

نمیدونم. اسم قشنگیه مرصاد باید ببینید براتون مثل الان که خیلیا اینو گفتن بعدها بزرگ شد بهش بگن مهم هست یا نه در کل اسم ها رو میشه به خیلی چیزا نسبت داد من اسم دوستم نیروانا بود بهش میگفتن لیوانا خیلی ناراحت میشددر کل مرصاد اسم قشنگیه نظر خودتون خیلی مهمه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
همسایه خونه قبلیمون سه تا پسر داشت  اولی مهزیار  دومی مهدیار سومی مرصاد

خوبه پس؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
خوبه پس؟

اره من هر جایی نشنیدم اسم مرصاد رو 

من ک خوشم میاد 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

رایان  کارن  آریو   آدریان   آدرین   سامین   سامیار   رادمان  رامان   سایمان  مهراد  مهرسام   هرمان  هومان  مارتیا یعنی جوانمرد و بین المللیه آرسن arsen یعنی قهرمان و مبارز  بین المللیه   ادوین edvin   دایان   دیار   دیاکو   جانیار   دانیار   آیدن   ayden   بهترین اسم تو امریکاهم شده   لیام  رایین   راتین  نویان   نیکان   نیک   یاسان  آرسان   ارشان   آرتام   کیاراد