2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده باوجود دودوز واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
اگه تنگی نفس یا سرفه شدید یا دردقفسه سینه داری  وبا سی تی اسکن    اگه هیچکدوم از اینا ...

میشه درخواستموقبول کنی؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم چند روز بعد دز دوم گرفتم.ولی هفته ی اول فقط اذیتم کرد بعدش خوب بود حالم

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
بله عزیزم چند روز بعد دز دوم گرفتم.ولی هفته ی اول فقط اذیتم کرد بعدش خوب بود حالم

من سومین روزحالم خوبه فقط گاهی سرفه خلط داردارم احتمال داره کروناباشه

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

داداشم پرستاره آی سی یو.آستارازینکا هر دو دوز زده.۳دفعه سرکار گرفته.دفعه سوم با اونکه بعد واکسن زد و ریه اش درگیر نشد ولی آسم شده  من که اونایی که رعایت نمیگن و بدون ماسک عروسی و عزا میگیرن رو مدیون‌این جوونا میدونم.همین یه داداش دارم.تاوان بی مراعاتی بقیه رو با جونش داره پس میده

من سومین روزحالم خوبه فقط گاهی سرفه خلط داردارم احتمال داره کروناباشه

نمیدونم عزیزم حتما برو تست بده. من یکم تب و بی حالی هم داشتم 

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
میتونم‌بپرسم چرا نداده؟اگ‌دوس داشتی بگو  وای میترسم 😣😣

همسرم پارسال قبل اومدن واکسن کرونا گرفت و متاسفانه از دست دادمش ، بعد دوماه توی بیمارستانشون به همه واکسن زدن . یکم اگه زودتر واکسن اومده بود همسرم از پیشم نمیرفت.