2777
2789
عنوان

IUI

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 31 پست
عزیزم منم برا تعین جنسیت میخوام ای وی اف کنم  شما کدوم مرکز میرید؟ طول دوره چقدره ؟

من ابن سینا رفتم والا اگه مشکلی نباشه ۸ جلسه اینا باید بری ولی من بااین که مشکل ندارم بازم بیشتر از ۸ جلسه شد

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای یو ای همون نزدیکی طبیعیه فقط اسپرم و شستشو میدن.ای وی وف درصد م فقیتش بیشتره اگر بیمه تکمیلی داری از طریق مطب برو پیش دکتر محمدیان و اگر بزمه نداری از طریق بیمارستان موسوی وقت بگیر بیشتر هم هزینه دارو داره بقیه هزینه خیلی کمه نهایت۱۰میلیون و کمتر چون اینجا تو بیمارستان دولتی انجام میشه و تحته پوششه هزینه ها

لطفا گزارش بزنید برام
ای یو ای همون نزدیکی طبیعیه فقط اسپرم و شستشو میدن.ای وی وف درصد م فقیتش بیشتره اگر بیمه تکمیلی داری ...

منفی شد iui 😔😔. 

نه بیمه تکمیلی ندارم از طریق بيمارستان طول نمیکشه نوبت اینا؟

منفی شد iui 😔😔.  نه بیمه تکمیلی ندارم از طریق بيمارستان طول نمیکشه نوبت اینا؟

نه خیلی تو مطب هم بری برا ویزیت اول ۶یا۷ماه طول میکشه بهتره بیمارستان بری به نفعته

لطفا گزارش بزنید برام

عزیزم صفحه bardari_flora رو تو اینستا ببین لایوهاشو گوش کن خودت و همسرت سبک زندگیتون رو اصلاح کنید قطعا نتیجه میگیری به امید خدا

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
نه خیلی تو مطب هم بری برا ویزیت اول ۶یا۷ماه طول میکشه بهتره بیمارستان بری به نفعته

ویزیت اول ک رفتم اونم چون ۱سال پیش دکتر مردی رفتم و نتیجه نگرفتم ارجاع دادن پیش دکتر محمدیان و نامه داشتم ۲ ماهه وقت دادن شکر خدا. شما بیمارستان میرفتین؟ صبح هستن درسته؟

سلام دوستان..بیاین کمکم کنید...من امروز۱۲روزه ای یو ای انجام دادم همش استرس دارم سینم درد میکنه همشمیگم الان پریود میشم...کسی بوده که شرایط منو داشته باشه...۸روز دیگه هم موقع پریودیم هست...توروخدا بیاین اگه تجربه موفق داشتین بهم بگین