2777
2789

عزیزم ن واسه حرف دیگران واسه اطلاعات خودت از بدنت بگیر..باهمسرت برو دکتر باهاش صحبت میکنه..من رفتم دکتر ب همسرم گفت ممکنه خونریزی نداشته باشی ولی داشتم.کلی توصیه های دیگه ام کرد..جاریم نرفت بنده خدا نفهمید اصن چرا یک ماه خونریزی داشت

🖤🥀۱۴۰۴🖤🥀💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

یعنی همسر شما انقد عرضه نداره که بگه کار خودش بودخ؟ انقد بی غیرت هست که اجازه بده همچین تهمتی به خا ...

لطفا حد خودتونو بدونید و قضاوت بی مورد نکنید

اولا ک نامزدم بهم اعتماد داره و خودم دوست دارم این گواهیو بگیرم و پیش خودم نگه دارم

در ثانی مطمعنا اگه هم حرفی پیش بیاد نامزدم پشتم هست 

خانواده خودم میگن بگیریم بهتره بازم یه جورایی مدرکه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ن واسه حرف دیگران واسه اطلاعات خودت از بدنت بگیر..باهمسرت برو دکتر باهاش صحبت میکنه..من رفتم د ...

دقیقا گلم😘

آره می رم چون هیچ اطلاعاتی از نوع پردم و‌... ندارم

یه سوال می تونم بپرسم ازتون؟

دقیقا گلم😘 آره می رم چون هیچ اطلاعاتی از نوع پردم و‌... ندارم یه سوال می تونم بپرسم ازتون؟

بفرمایید عزیزم

🖤🥀۱۴۰۴🖤🥀💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

به نظرتون اگه نامزدم تو دوران عقد ازم درخواست رابطه کامل کرد چ واکنشی داشته باشم بهتره؟ و اینکه به ...

عزیزم هرکسی طرفشو بیشتر میشناسه ما باهزارتا دردسر بهم رسیدیم و توعقد رابطه داشتم..ولی درکل واسه ازدواجای سنتی پیشنهاد میکنم تاعروسی صبر کنی چون آدم از فردای خودش خبر نداره

لطفا حد خودتونو بدونید و قضاوت بی مورد نکنید اولا ک نامزدم بهم اعتماد داره و خودم دوست دارم این گوا ...

اولا شما حدتون رو بدونید 

بنده نظر ندادم سوال پرسیدم 

دوما شما در جایگاهی نیستید که مورد قضاوت من قرار بگیرید 

سوما گرفتن این برگه یجور بی احترامی به خودتون هست مختارید بگیرید 

اینکه از نوعش خبر دار بشید خوبه و باعث میشه رابطه جنسیتون بهتر باشه  ولی گرفتنش واسه اثبلت نداشتن رابطه خیلی ناجوره.

چهارما اگه دوره ی عقد تو منطقه ی شما همون نامزدی محسوب میشه و واسه شناخت هست سعی کنید رابطه نداشته باشید

پنجما انشالله خوشبخت بشید و لبتون همیشه خندون باشه