2777
2789
عنوان

نائنگی میقولی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول تو فضای مجازی ترند شد بعد تلویزیون احتمالا معنیش رو نمی‌دونستن 

چه عجیب 

یعنی این همه آدم یک نفر هم بهشون نگفته و متوجهشون نکرده🤦‍♀️

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چه عجیب  یعنی این همه آدم یک نفر هم بهشون نگفته و متوجهشون نکرده🤦‍♀️

ببینید قضیه اوایش مال یه فیلم از یه گربه با یه نارنگی بود که زیرش اون جمله رو نوشته بود. این فیلمه وایرال شد تو فضای مجازی، بعد یه مدت یه نفر برای کرم ریزی اومد گفت نارنگی یعنی فالان و فیلات

میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره .
ببینید قضیه اوایش مال یه فیلم از یه گربه با یه نارنگی بود که زیرش اون جمله رو نوشته بود. این فیلمه و ...

واقعا چه پیشینه ای داشته این نارنگی😂 

ولی خب از اونجایی که همه ی ما ممکنه مثل بچه ها گاهی صحبت کنیم یا برای شوخی به این سبک حرف بزنیم برام عادی بود

خصوصا این که تو تلویزیون هم به کار میبرن 

برای همین به نظر نمیاد اشاره ی مستقیم به چیز خاص یا بی ادبی باشه😑😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم چندسالسه؟چرا تب داره؟دارو دادی؟

۱۷ ماهشه قطره استامینوفن دادم الانم یکسره پاشویه میکنم دعا کن زودتر خوب شه😭

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد