hamsarram_eshgham مدیر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7172 عنوان أمیکرون | مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 56 پست کسی چیزی در مورد این یکی میدونه خیلی میترسم شوهرم صزع داره قبلاً یه بار گرفت داغون شده... میترسم بازم بکیره.تو رو خدا هر چی میگین سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 1400/10/01 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
merlin007 عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1571 بهداشت چیه دقیقا ! این ویروسه حمله دشمن نیس ک بهداشت وزارته ویروسم دشمنه سلامتیه حمله کرده از اروپا! برای هم خیر بخواهیم و دعا کنیم.🙏💕👌
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7172 کدام شبکه کی من که شنیدم گفت خیلی شدیدترع سرایتش چهاربرابره واکسن اینا هم ربطی نداره عزیزم پس یعنی از قبلی ها سبک تر نیست؟ سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
ماستونون عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3039 به خدا خود کرونا یه طرف استرسش یه طرف دیگه دقیقا یعنی استرسش صد طرف من خودم چنتا خبر خوندم هیچی دیگه وایی مدرسه. ها هم تعطیل نمیکننن ایوای چین چندین شهرشو قرنطینه کامل کرده یعنی مردم خونه نشین شدن و هر سه روز یک نفر از افراد خونه میره خرید و میاد
ماستونون عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3039 عزیزم پس یعنی از قبلی ها سبک تر نیست؟ بلا بدور باشه منکه اطلاعات ندارم عزیزم علکی استرست بدم فقط الان مردم راه رعایت و بهتر بلدن ایشالا همیشه سلامت باشید
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7172 دقیقا یعنی استرسش صد طرف من خودم چنتا خبر خوندم هیچی دیگه وایی مدرسه. ها هم تعطیل نمیکننن ایو ... به خدا من فقط از شوهرم میترسم بیماری صزع داره خودم به درک 😭 سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7172 بلا بدور باشه منکه اطلاعات ندارم عزیزم علکی استرست بدم فقط الان مردم راه رعایت و ... همچنین عزیزم سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
ماستونون عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3039 بهداشت وزارته ویروسم دشمنه سلامتیه حمله کرده از اروپا! خب عزیزم ملت در رفت امدن بهداشت میتونست جلوی دلتارو میگرفت که نتونست وو...
merlin007 عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1571 خب عزیزم ملت در رفت امدن بهداشت میتونست جلوی دلتارو میگرفت که نتونست وو... اخبار میگفت خیلی خوب عمل کردن! برای هم خیر بخواهیم و دعا کنیم.🙏💕👌
ماستونون عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3039 به خدا من فقط از شوهرم میترسم بیماری صزع داره خودم به درک 😭 والا من از اول کرونافقط برای اطرافیانم ترسیدم و الانم عین شما همش میگم خدایااا معجزه کن. ریشه کن شه
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7172 ممنون عزیزم سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
chatter عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1133 خب عزیزم ملت در رفت امدن بهداشت میتونست جلوی دلتارو میگرفت که نتونست وو... عزیزم شهرا همه آبی شدنهیچ شهر قرمزی نداریماین یعنی واکسن عمل کرده دیگهچرا اینقدر بد بینی
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7172 والا من از اول کرونافقط برای اطرافیانم ترسیدم و الانم عین شما همش میگم خدایااا معجزه کن. ... الهی آمین سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7172 عزیزم شهرا همه آبی شدن هیچ شهر قرمزی نداریم این یعنی واکسن عمل کرده دیگه چرا اینقدر بد بینی توکل بر خدا عزیزم سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
ماستونون عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3039 عزیزم شهرا همه آبی شدن هیچ شهر قرمزی نداریم این یعنی واکسن عمل کرده دیگه چرا اینقدر بد بینی شرمنده منظورم اینه موج پنجم اومد یادتونه دیگه چیشد بعدش واکسینه شدیم موج پنجم همون دلتا بود دیگه تا هفتصد تا رسید...