2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت خوشگل + عکس + علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 48 پست

عزیزم منم دقیقا۶روز ازاقدامم میگذره. کیت گذاشتم دقیقاروزتخمک گذاری دوباربه فاصله ی دوشب اقدام داشتم ودقیقا ازصبح اقدام اولم زیردلم (وسط و تخمدانها)دردخفیف تیرمیکشیدودردپریودی داشتم ودارم وتموم نمیشه.امپول ویتامینBزدم خیلی عق زدم درحالی هرهفته این امپول رومیزنم وچنین چیزی نبود! نوک سینه هام درد دارن.دوروزی بیشتردرد داشتن اما کمترشده الان. دمای بدنم بالاست وبدنم گرم نزدیک به داغه! توماشین هم میشینم تهوع میگیرم!  . باوجودهمه این علاعم امکانش هست باردارنباشم؟ اولین اقدامم هستش!ببخش طولانی شد اماواقعا دل تودلم نیس🤦‍♀️

عزیزم منم دقیقا۶روز ازاقدامم میگذره. کیت گذاشتم دقیقاروزتخمک گذاری دوباربه فاصله ی دوشب اقدام داشتم ...

سلام 

احتمال بارداری زیاده 

ولی به هر حال این دردا و علائم به دلیل هورمونی و تغییرات بدن و ...هم می‌تونه باشه 

و زمانی میتونی بگی که بارداری که بی بی چک واضح مثبت بشه. 

اولین وقتی که میتونی بی بی چک بزنی حدودا ده روز بعد از تخمک گذاری هست 

زودتر از اون اصلا لانه گزینی انجام نشده و تخمک هنوز به رحم نرسیده. 

پنج روز دیگه صبر کن و بعد بی بی چک بزن .

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میگم این تایپیکه بود که نفرین میکرد دومادشون چجوری ایقد سریع تعطیل شد 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
سلام میگم این تایپیکه بود که نفرین میکرد دومادشون چجوری ایقد سریع تعطیل شد 

سلام 

من نبودم 

نمی دونم 

ولی همون بهتر که تعطیل شد 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.