2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن رژیم نگیر فقط ی سری چیزارو رعایت بهت قول میدم همه چی اوکیه  من چن نفرو لاغر کردم خواسی گم ...

کمکم کن تو رو خدا😭

الان ۴ روزه دارم ۱۲۰۰ کالری میخورم دیگه از پس کارای خونه بز نمیام همش افتادم یه گوشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
دوبار پیامم رو‌خوند جواب نداد 

غیرت داشته باش 

کسی که خودش واسه خودش ارزش قائل نشه دیگران حسابش نمیکنن و راحت روش پامیزارن میرن سراغ بعدی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
غیرت داشته باش  کسی که خودش واسه خودش ارزش قائل نشه دیگران حسابش نمیکنن و راحت روش پامیزارن می ...

خوب تقضیر منه ….

یه اشتباهی کردم البته کوچیک‌نیستا خیلی بزرگه بخدا فقط نمیخوام ازم ناراحت باشه 

منم😔

دختر کوچیکه خونه بودم چند سال پیش عقد کردم 

خیلی شرایط فرق میکرد تا الان خیلی سختی کشیدم تا خونمون یه جای رسیده 

تا الان یه خواستگار برا آبجیم اومد اون بزرگتره

از وقتی کوچیک بودم دوردونه مامانم اون بود😏 

همه کار های خونه از لحاظ بیرون رفتن جهاز خریدن و کار های بانکی همش خودم چون خانم بدش میومد بره بیرون 

برا آزمایش خون همه کار ها رو من انجام دادم 

اصلا مامانم با خانواده همسر من یه برخورد دیگه داشت و واقعا اونا هم کم گذاشتن و بحثی نیست که خانواده اینا خیلی بهتر هستن 

امشب خونمون بودن چیزی کم نزاشتم 

ولی 

یه پلاستیک داده بودن مامانم بده آبجیم داماد داده بود 

گفتم آبجی برو ببین چی داخلشه 

مامانم برگشت بهم گفت به تو ربطی نداره 😔😔😔

جلو دیگران خیلی خودمو سخت نشون میدم و ارتباط جمعی خونه خودمم ولی دلم پر شد الآنم زیر پتو دارم درد و دل میکنم 

هفته پیش هم بهم گفت تو حسودی فقط به خاطر اینکه به آبجیم گفتم بابا کارگر هست یه لباس فعلا بگیر😔

من همش ۲۳ سالمه😥

دلم نمیاد بد هم بهش بگم 

اینا همش از سادگی خودمه💔

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
خوب تقضیر منه …. یه اشتباهی کردم البته کوچیک‌نیستا خیلی بزرگه بخدا فقط نمیخوام ازم ناراحت باشه  ...

بگو ببینم چه کردی؟

اره ولی باید یه چی بخورم گشنم نشه چون مدام در حال خوندن هستم

😂حله 

ببین رژیم اصن خوب نیس یعنی کلا غلطه باید حساب شده خورد 

این چیزایی ک میگم مطلقا نخور یعنی مطلقاها😐حتی سرسوزن

شکر نمک نوشابه چیپس پفک بیسکوییت کیکای بیرون سس سفید کلا هرچی ک شکر داره تعطیل 

مثلا تو غذات یکم نمک هست اونو مجبوری ولی کلا نمکدون نگیر دستت هیچ وقت .برنج هم در حدی که بترکه ادم نخور درحدی که به ی حد سیری نسبی برسی و شب ها هم هرچی شام میخوری سعی کن چرب نباشه و کلا روغن زیاد نخوری چربی میشه 

امتحان کن 

بگو ببینم چه کردی؟

واسه ده ماه یه نفرو سرکار گذاشتم 🥺با اسم و فامیل فیک بیچاره خیلی منو کمک کرد از همه لحاظ بعد یهو فهمید من اون میستم چون از قبل همو میشناسیم خیلی شوکه شد دیگه جوابمو هم نمیده