2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی به اسم مناسب ترین قد وجود نداره اما از نظر زیبایی بصری گفته میشه ۱۱ سانت اختلاف قد چشم نوازتره

کی گفته؟

ما ۲۰ سانت اختلاف قد داریم ب نظر خودم خوبه تازه جا هم داره 

شاید بقیه بگن زیاده 😆

این شکلی که کنارش مث یه بوه به نظر مییرسی

ن خیلی خوبع 

داشتم 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
کی گفته؟ ما ۲۰ سانت اختلاف قد داریم ب نظر خودم خوبه تازه جا هم داره  شاید بقیه بگن زیاده 😆

اول صحبتم گفتم توی این دنیا چیزی به نام بهترین وجود نداره ولی همون سایتایی که مشخص میکنن چه چهره ای استاندارد ترینه ؛ استاندارد ۱۱ سانت اعلام کردن

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉

یه سوال😶

شما به کسی که قد بلنده یکم عضله ایه میگین هیکلی یا کسی ک چاقو پره؟ 

هـے تواز اینکه امروز مورد توجـہ همـہ هستـے خوشحال نباش   تیتر اول روزنامه کاغذ باطلـه ی فرداست ‌ـ๛☠🚮‏《 یکم که بزرگ شی و عقلت برسه،عین پرگار دور خودت یه دایره میکشی و هر کسی رو راه نمیدی توش!