2777
2789
عنوان

کاراینترنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 30 پست
جدی؟😂

والا. یبار یکی از اینا انقدر تو گوشم خوند خر شدم نزدیک 300 تومن خرید کردم هم پولم رفت هم صورتم داغونتر شد. ب نی نی یار گفتم طرف رو قطع کاربری کرد. ب هر کدوم از مشاوراش هن گفتم یا وفتن درست مصرف نکردی یا هم گفتن مشاورت خوب نبود. در حالی ک مو ب مو انجام میدادم. انگار تو کلاساشون همین 2 تا جمله رو اموزش میدن

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا. یبار یکی از اینا انقدر تو گوشم خوند خر شدم نزدیک 300 تومن خرید کردم هم پولم رفت هم صورتم داغون ...

تجربشو دارم😂انقد از این بلاها شرم اومده که نگو

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

اخه من خودم مصرف کردم وراضی بودم اومدم ت کار

🤔اتفاقا منم قرار بود برم تو کار ولی وقتی دیدم چقدر آشغالهمحصولاتش کشیدم کنار

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
تجربشو دارم😂انقد از این بلاها شرم اومده که نگو

🤣🤣🤣🤣الانم هر جا تاپیک اینجوری میبینم بدگ بدو میرم ک یکی دبگه رو بدبخت نکنن

🤣🤣🤣🤣الانم هر جا تاپیک اینجوری میبینم بدگ بدو میرم ک یکی دبگه رو بدبخت نکنن

😂😂من از لحاظ کار تایپ خیلی زخم خوردم

کارتایپ اینترنتی میبینم بدو بدو میرم😂😂😂

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

😂😂من از لحاظ کار تایپ خیلی زخم خوردم کارتایپ اینترنتی میبینم بدو بدو میرم😂😂😂

😜من کارجور کردم برا خودم. عکس اتلیه ای و کلیپ درست میکنم  اموزش میدم و زمینه هاش رو میفروشم

😜من کارجور کردم برا خودم. عکس اتلیه ای و کلیپ درست میکنم  اموزش میدم و زمینه هاش رو میفروشم

من استعداد زیاد دارم بلد نیستم کار پیدا کنم

مثلا ریاضیم طراحیم نقاشیم بافتنی خیلی چیزای دیگه😄ولی کو کار😂

🤔اتفاقا منم قرار بود برم تو کار ولی وقتی دیدم چقدر آشغالهمحصولاتش کشیدم کنار

من باور نمکنم ب حرفتون چون خودم نصف جوش هام رفتن بخاطر تبلیغ نمگم خدایی راستشو مگم یا بهت محصول اشتباهی دادیا طرز استفاده غلط بوده ت عکس محصولاتو بفرس وبگو برای چی استفاده مکردی ببینم درست دادن یانه

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
من باور نمکنم ب حرفتون چون خودم نصف جوش هام رفتن بخاطر تبلیغ نمگم خدایی راستشو مگم یا بهت محصول اشتب ...

الان ک ندارم همشو ریختم آشغال ماسک سیاه و فیس واش ام ان دی و پرتقال زنجبیل و ابرسان سوپر استار و اسکراب بود

الان ک ندارم همشو ریختم آشغال ماسک سیاه و فیس واش ام ان دی و پرتقال زنجبیل و ابرسان سوپر استار و اسک ...

برای چی دادن اینو؟

جوش و جای جوش

جوش صورت برادرشوهرم یجوری بود خب هرکی میدید میگفت زخمه جوش نیست من براش محصول خریدم با فرم مشاوره الان نصف فرق کرده و هنوز داره استفاده مکنه