2777
2789
زمان عقد تا عروسی زمانی هستش برای شناختن هم که ببینید چقدر خسیس هستش با رستوران رفتن وووو شما اینم ...

آره خب اکثرا ب عنوان کادو ازش چیزی میگیرم یا بیرون باشیم از یچیز خوشم بیاد میگیره ولی مورد دومیه گاهی میپیچونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان عقد تا عروسی زمانی هستش برای شناختن هم که ببینید چقدر خسیس هستش با رستوران رفتن وووو شما اینم ...

من زمان نامزدی تا عقد رو واسه شناخت میدونم

از خرج کردن تو زمان نامزدی معلومه دست و دلباز و خسیس

دختر عقد کنه طلاق بگیره کلی خواستگارهاش افت میکنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
آره خب اکثرا ب عنوان کادو ازش چیزی میگیرم یا بیرون باشیم از یچیز خوشم بیاد میگیره ولی مورد دومیه گاه ...

زمان شناختنه دیگه باید بسنجید و ببینید مورد پسندتون هستش

چشماتو زمان عقد خوب باز کن بعداز ازدواج چشماتو نیمه باز کن

مشتی هستی ملوان کشتی هستی    پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس  
آره خب اکثرا ب عنوان کادو ازش چیزی میگیرم یا بیرون باشیم از یچیز خوشم بیاد میگیره ولی مورد دومیه گاه ...

باید با مشاور صحبت کنی کلی تست نشون ت میده که فرق خساست و اقتصادی بودن رو نشونت بده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا