to_ra_nj_m مدیر عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 167 عنوان شوهره خسیس | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 20 پست چندماهه عقدیم و فک میکنم خسیسهکسی تاحالا شوهرش خسیس بوده؟تونسته درستش کنه؟راهنماییم کنه الان و بعد عروسی چ رفتاری داشته باشم 1400/10/01 | 14:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
to_ra_nj_m مدیر استارتر عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 167 زمان عقد تا عروسی زمانی هستش برای شناختن هم که ببینید چقدر خسیس هستش با رستوران رفتن وووو شما اینم ... آره خب اکثرا ب عنوان کادو ازش چیزی میگیرم یا بیرون باشیم از یچیز خوشم بیاد میگیره ولی مورد دومیه گاهی میپیچونه
to_ra_nj_m مدیر استارتر عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 167 خانم گرونی هزینه بالاست واقعا خسیس یا مدیریت داره و مقتصد؟ نمیدونم
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 زمان عقد تا عروسی زمانی هستش برای شناختن هم که ببینید چقدر خسیس هستش با رستوران رفتن وووو شما اینم ... من زمان نامزدی تا عقد رو واسه شناخت میدونماز خرج کردن تو زمان نامزدی معلومه دست و دلباز و خسیسدختر عقد کنه طلاق بگیره کلی خواستگارهاش افت میکنه اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
0ali0 عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 326 آره خب اکثرا ب عنوان کادو ازش چیزی میگیرم یا بیرون باشیم از یچیز خوشم بیاد میگیره ولی مورد دومیه گاه ... زمان شناختنه دیگه باید بسنجید و ببینید مورد پسندتون هستشچشماتو زمان عقد خوب باز کن بعداز ازدواج چشماتو نیمه باز کن مشتی هستی ملوان کشتی هستی پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 آره خب اکثرا ب عنوان کادو ازش چیزی میگیرم یا بیرون باشیم از یچیز خوشم بیاد میگیره ولی مورد دومیه گاه ... باید با مشاور صحبت کنی کلی تست نشون ت میده که فرق خساست و اقتصادی بودن رو نشونت بده اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
آرزومهر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 12050 آره خب اکثرا ب عنوان کادو ازش چیزی میگیرم یا بیرون باشیم از یچیز خوشم بیاد میگیره ولی مورد دومیه گاه ... نه خسیس نیست ، نهایتش ولخرج نیست