2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این بیشتر شد

نه ...بستر خیانت و کثافت کاری همیشه فراهم بوده ..شکلش عوض میشه اما همیشه بودا اما الان قبح قضیه ریخته هست یعنی پرونده های طلاق خیلی راحت خانم میگه خیانت کردم و شلاق هم خوردم و تمام ...

این حرفها بهانه های مزخرف هستند برای از بین بردن اعتماد به نفس شما. مگه موقع خواستگاری چشم هاشون رو ...

بلاخره آدم با زایمان داغون میشه بی نهایت اینا انتظار دارند تا آخر همون‌طور باشی بدون خط و خش و تغییر و ....

نه بچه ندارم... پر موعم  و اضافه وزنم دارم

حالا کاری ب شوهرتون ندارم 

ولی خب برای ی خانوم اضافه وزن داشتن خوب نیس اول اینکه سلامتش ب خطر میفته دوم اینکه اعتماد ب نفسش میاد پایین.

مو هم ک ما همه بدنمون رشد مو داره دیگه اون موهای زائد، بدنت هر چقدر هم خوشگل باشه ی جوری نشون میده بدنت رو پس اونو هم بهتره برین اپیلاسیون یا اسپری مو بر و کلی چیز دیگه هس ...

ب خاطر دل خودتون، روحیتون این کار ها رو انجام بدین  🧡

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

خوب فعلا بچه دار نشو،باشگاه برو،لیزر بکن..یه مقداری به خودت برس اگه رفتارش باهات بهتر شد که باز تلاشت رو بیشتر کن و اگه تغییری نکرد به نظرم جدا شو

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

ورزش کن باشگاه برو متخصص تغذیه برو تمام تلاشتو بکن خودتو لاغر کن

موهای بدنتو کلا لیزر کن 

به خودت برس عزیزم 

همون خانومای اینستا گرامی هم کل بدنشون عمل هستش 

نمیگم بخاطر شوهرت بخاطر دل خودت بخاطر اعتماد به نفس خودت هم که شده سعی کن یه تغییری تو اندامت بدی 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.