2777
2789
خواهش میکنم  باشه گلم

عزیزم ازت ممنونم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده. دلمو آروم کردی. هر دوتاش خیلی به نیتم میخورد فدای مهربونیت گلی🥰🥰🥰🥰😘😘😘

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ازت ممنونم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده. دلمو آروم کردی. هر دوتاش خیلی به نیتم میخورد ف ...

قربونت برم خوشگلم 💛

مرسی عزیزم

خداروشکر که دلت اروم شد به به😍

الحمدلله 😘🤩

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من فال نمیخوام  اومدم بگم خیلی ماه و مهربونی 🥺😍 ان شاالله هر حاجتی داری بهش برسی  بهت ...

فدات بشم خیلی خوشحالم کردی خدا دلتو شاد کنه مهربونم🤩❤

عزیزدلمی ممنونم 

ممنونم ممنونم ممنونم خیلی شرمنده م کردین 🥺💛

سلام یلداتون مبارک عزیزان من یه فال دارم تفسیرش رو شک دارم میشه کمکم کنین؟

سلام عزیزم من تفسیر بلد نیستم تو کتابم خودش تفسیر داره 

سلام عزیزم من تفسیر بلد نیستم تو کتابم خودش تفسیر داره 

ممنونم عزیزم میشه تفسیر غزل 376 رو بی زحمت ببینین 

ای باد مشکبو بگذر سوی آن نگار                                   بگشا گره ززلفش و بوئی بمن بیار  
   با او بگو که ای نا مهربان من                                          بازآ که عاشقان تو مردند از انتظار  
   دل داده ایم و مهر تو از جان خریده ایم                            بر ما جفا و جور فراقت روا مدار  
   کردی به روزگار فراموش بنده را                                    زنهار عهد یار وفادار یادآر  
   ای دل بساز با غم هجران و صبر کن                               ای دیده در فراقش از این بیش خون مبار  
   باری خیال دوست ز پیش نظر مشوی                             چون بر وصال یار نداریم اختیار  
   حافظ تو تا بکی غم حال جهان خوری                               بسیار غم مخور که جهان نیست پایدار

ممنونم عزیزم میشه تفسیر غزل 376 رو بی زحمت ببینین  ای باد مشکبو بگذر سوی آن نگار     ...

برای من نزده غزل چنده صفحه ای هستش

ممنونم عزیزم  نمیدونم چرا اینترنت هم نمیاره تفسیر این رو😢 خیلی دلم میخواست بدونم چیهمنظورش🙏 ...

بزار منم سرچ کنم ببینم شاید اورد