داخل مسابقه یلدایی شرکت کردم ولی متاسفانه خانواده ما کم جمعیت هستن و بقول مامانم چشم ندارن که موفقیت های ما رو ببینن بخاطر همین فقط غریبه ها لایک کردنه و کامنت گذاشتن واسه کار گیتارم.
فرصتش تا امشبه خواهش میکنم برای لایک و کامنت اونایی که لایک و کامنت بیشتری بیارن برنده هستن اگه در نیام میمیرم چند روز مطمئنم گریه میکنم چون مامان و بابام کلی به خانواده گفتن اما هیچکس روشون رو نگرفتن
https://www.instagram.com/p/CXpBhTxDUhX/?utm_medium=share_sheet
واقعا من به لایک و کامنتاتون نیاز دارم تو رو خدا خواهش میکنم لایک کنید و کامنت بذارید مامانم دلش میشکنه اگه در نیام خیلی امیدواره اگه در نیام خیلی ناراحت میشه خواهش میکنم پر بازدید کنین متاسفانه بقیه خانوادشون رای داد بشون در صورتیکه کارشون جالب نیست اما چون خانواده دارن لایک و کامنت زیاد تری دارن فرصتش هم تا شب یلداست برای لایک و کامنت اونایی که لایک و کامنت بیشتری بیارن برنده هستن یعنی دلم خوشه پسر عمه دارم کلی فالوور داره فقط یک پیجش ۱ میلیون و خورده ای فالوور داره اما انگار نه انگار که دختر دایی داره
ناراحتیم از اینه که بابام به عمم زنگ زد گفت که بهشبگین بذاره ولی هیچ کدومشون نذاشتن رومون رو نگرفتن به عنوان نمونه حتی یک نفر نه استوری گذاشته ته لایک هیچ
واقعا من به لایک و کامنتاتون نیاز دارم تو رو خدا
فقط غریبه ها بهم رای دادنه خانواده که انگار اصلا ندارم دلم خیلی شکسته میشه استوری کنید توی گروه ها که عضوین پخش کنین زیاد بشن ممنونتون میشم
من علت ناراحتیم اینه که هیچ کدوم از فامیلامون حمایتم نکردنه برای اجرای گیتارم که مسابقه در بیام بقول مامانم انگار چشم ندارن که موفقیت هامو ببینن همه غریبه بودنه که لایک کردن و کامنت گذاشتن بقیه خانوادشون این همه حمایت کردنه بعد من..
اگه میشه لطفا شما ها نذارید دلم شکسته بمونه خوشحال میشم اگه لایک کنید ،کامنت بذارین و توی گروه هاتون بذارین
در ضمن من بگم سنم بالا نیست
لطفا دل یه بچه رو خوشحال کنید یک عمر ممنونتون میشم بخدا جبران میکنم
لطفا هم نگین سنت کمه واسه سایت من نمیدونم واقعا چرا میگین سایت بده باید بگم که اگه نگاه کنید تمام تاپیکهام در مورد گیتاره
و اینستاگرام هم بخدا ندارم با گوشی بابام چک میکنم لطفا قضاوت نکنین ممنونم
خیلی ممنون میشم اگه ازم حمایت کنین منم جای دخترتون.