2777
2789

سلام. یه صرافی ایرانی ثبت نام‌کن و احراز هویت کن مثل صرافی تبدیل که شنیدم معتبره. بعداز احراز هویت پول واریز میکنی خرید میزنی بعد ارز رو میفرستی ولت و نگهداری میکنی. چون وارد نیستی بهتره که نوسان گیری نکنی و چندتا ارز خوب و اینده دار بخری و نگهداری تا یکسال یا دوسال

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه فقط میخوای اطلاعات کلی بدونی اینجا پرسیدن خوبه. ولی اگه قراره یه تریدرموفق بشی باید دانش خودت را ببری بالا. چون اگه به گفته این و آن بخوای خرید و فروش کنی زمین میخوری و سرخورده میشی. هر روز باید چیز جدید یاد بگیری و به روز باشی. موفق باشی

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم. 

سلام. یه صرافی ایرانی ثبت نام‌کن و احراز هویت کن مثل صرافی تبدیل که شنیدم معتبره. بعداز احراز هویت پ ...

ممنون دوست عزیز

فقط اسم صرافی تبدیل هست؟ آدرس سایت دارین؟ 

چه ارزی بخرم؟ 

ولت چی نصب کنم؟ 

چجوری اطلاعات مو بالا ببرم

اول باید ارزهای شناخته شده را باهاشون کار کنی. 

دوم تحلیل ارزها را یاد بگیری تا کف و سقف قیمتی را درست حدس بزنی. باید تحلیل نمودار قیمت را یاد بگیری. تو یوتویوب کلی فیلم آموزشی هست. ولی باید مثل یه دانشجو خودت را مقید کنی بعد هر آموزش تمرین کنی و دمو خرید و فروش کنی تا کم کم شروع به خرید کنی تا تجربه پیدا کنی. سوم سودهای شیرین اولیه شما را مغرور نکنه. 

اول باید ارزهای شناخته شده را باهاشون کار کنی.  دوم تحلیل ارزها را یاد بگیری تا کف و سقف قیمتی ...

عزیزم ببخشید فیلم آموزشی که مفید بوده براتون را میشه معرفی کنین

عزیزم ببخشید فیلم آموزشی که مفید بوده براتون را میشه معرفی کنین

یه فیلم خاصی من جایی ندیدم. 

برای هر موضوعی  مثل شناخت ارزها یا آشنا شدن کارگزاری ها، انتقال ارز چند گیگ فیلم جدا جدا دیدم تا آموزش تحلیلها و موقعیت‌های خرید وفروش که از چند استاد مختلف بوده وقت گذاشتم. همه اینها با سرچ تو اینترنت موجود هست حتی نوشته های متنی پی دی اف.