2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست
آخه من دوس داشتم بیام از مامان بابام سر بزنم اونم نمیومد اینجا سرماخورده هم بود دیگه چیزی نگفتم که ب ...

یکم سیب زمینی سرخ کن..اگر تخمه هست بیار خودت شادی راه بنداز...میوه پوست بکن برای مامان بابات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول ندارم کارتمم گم کردم

خواهر برادر نداری؟؟؟اگه به هر حال نتونستی اینارو بخری میتونی همون آهنگ شاد رو بزاری و واسه ی خوراکی هم همون میوه هارو تزئین کنی تو نت کلی عکس میوه آرایی هست اینجوری روحیه ت هم عوض میشه وقتی کلی میوه ی خوشگل تزئین میکنی...همونطور که تو پروفایلت گفتی یه وقتایی هیچکی جز خوده آدم توانایی خوب کردن حاله خودشو نداره...

عزیزم بعضی خانواده ها همینطورین اعتقادی ب یلدا ندارن گناه داره نگو اینجوری دلم سوخت به مامانت

من که جلو مامانم چیزی نگفتم فقط دلم گرفت...ولی رفتم تو خودم دیگه متاسفانه و مامانم هی میگه بخور 

دارم اونم دلش گرفته بود  رفته تو اتاق با گوشیش

خب پس عالیه اگه میتونی بپر تو اتاقش یکم مسخره بازی در بیار بفرستش بره خوراکی بخره باهم شوخی کنین یکم ازین خگحال و هوا بیاین بیرون💋💗

من که جلو مامانم چیزی نگفتم فقط دلم گرفت...ولی رفتم تو خودم دیگه متاسفانه و مامانم هی میگه بخو ...

تو رو‌خدا برو بشین پیششون انرژیتو ببر بالا بگو بخند باهاشون مگه حتما باید خوراکی باشه اصل شب یلدا ینی از کنار هم بودن لذت ببری همین .. بقیه چیرا بهونست