2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باردارم میترسم 

وای یکی از آشناهای ما ماه هشتم بارداریه واکسن و زد نمیدونم چه مشکلی براش پیش اومد الان چند روزه بستریه خدا کنه واسه خودش و بچش اتفاقی نیفته واسش دعا کنید

تو بارداری خیلی ریسکه 

وای یکی از آشناهای ما ماه هشتم بارداریه واکسن و زد نمیدونم چه مشکلی براش پیش اومد الان چند روزه بستر ...

ی برنامه دیدم خارج از کشور دکترا توصیه میکنن باردارا فقط فایزر بزنن اونم تا قبل ۶ ماهگی 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
ی برنامه دیدم خارج از کشور دکترا توصیه میکنن باردارا فقط فایزر بزنن اونم تا قبل ۶ ماهگی 

تو آمریکا که خانمهای باردار حاضر نشدن روشون تست بشه واسه همین نتایج تحقیق فعلا نامعلومه روی زنای باردار

چرا میخای بزنی واکسن الکیه خودتو درگیر عوارضش نکن من هیچ مشکلی ندارم نزدم و نمیزنم

تا حالا نگرفتی؟ 

آخه من چند وقت پیش مبتلا شدم و خیلی اذیت شدم چشمم ترسیده حالا میگم بزنم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

از دکترت بپرس . ماکه نمیتونیم بگیم برای تپش قلبت خوبه یا نه

آره عزیزم از دکتر که حتما مشاوره میگیرم 

اینجا فقط خواستم ببینم کسی تجربه مشابه نداره 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

تا حالا نگرفتی؟  آخه من چند وقت پیش مبتلا شدم و خیلی اذیت شدم چشمم ترسیده حالا میگم بزنم

چرا گرفتم باردار بودم هفته 39 بچم دنیا اومد تستش مثبت بود یک هفته قبل اینکه زایمان کنم خیلی نفس تنگی داشتم و خیلی تشنم میشد یکبار گرمم میشد یکبار سرد بیمارستان گفتن ریه هات درگیر شده مرخصم نمیکردن دیگه با دعوا شوهرم مرخصم کرد هوای بیمارستان داشت خفم میکرد اومدم خونه حالم خیلی خوب شد فقط به روحیه بستگی داره