2777
2789
عنوان

سربالا شدن بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 60599 بازدید | 133 پست
خداوکیلی؟اخه خ بینیمو سربالا کرده،از خواب و خوراک افتادم کارم شده گریه،شوهرم کل این ۱۷ روز رو قهره ب ...

عزیزم منم یه هفتس عمل کردم همچین مشکلی رو دارم واسه شما خوب شد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم یه هفتس عمل کردم همچین مشکلی رو دارم واسه شما خوب شد ؟

دارم بهش عادت میکنم،الان ورم داره ی هفته خ زوده،صبر کن کم کم بهتر میشه،من ی هفته ی اول خودمو تو آینه میدیدم دلم میخاس زاااااارررر بزنم،کم کم هم بهتر میشه هم ب چهره ی جدیدت عادت میکنی

اره بخدا منم همش بفکر ترمیمم میگم برم بگم قد بینیمو بلند کنه،یا همش تو فکرم برم لبامو ژل بزنم ک فاصل ...

عزیزم خوب شد بینیتون ؟ منم ۱۰ روزه عمل کردم مشکل شما رو دارم

خداوکیلی؟اخه خ بینیمو سربالا کرده،از خواب و خوراک افتادم کارم شده گریه،شوهرم کل این ۱۷ روز رو قهره ب ...

من دو س ماه اول خیلی ناراحت بودم افسرده شده بودم فکرشو کردنی چشام پفش نمیرف دماغم بدجور بعضی جاهاش پف داش 

زمان بگذره همه چیزش درس میشه 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞