2777
2789
کمده رو خودتون کوچیک خواستید یا کوچیک درست کرده؟ مشکلش تو عکس معلوم نیس. های گلاسن؟

نه خودش کوچیک درست کرده من کشوها رو بزرگ داخل کمد خواسته بودم برداشته اینجوری دراورده

هایگلاس نیس ام دی اف نیمه براق

بابا من کار پدرم اینه همرو میشناسم . اصلا نیمه براق نداریم .معمولی داریم هایگلاس داریم ممبران داریم با یه چند تا دیگ جدید اومده ک فرق دارع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا براتو دیگه چجوریه؟ یعنی پارچه ای که سفارش دادی نزده؟ منم تازگیامبل سفارش دادم البته حضوری همشم تا ...

همون پارچه س ولی درجه یک نیست یعنی کیفیتش اون نیست شک ندارم ولی میدونم که قبول نمیکنن که بی وجدانا منم حال دعواشکایت ندارم پارچه ای که تو مغازه نشون داد اینقدر لطیف و عالی بود ولی اینی که زده معلومه درجه ی دو یا سه از اونه 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
نه خودش کوچیک درست کرده من کشوها رو بزرگ داخل کمد خواسته بودم برداشته اینجوری دراورده

اسی بگو اون گوشه خالی رو برگردونه ب فضای کمد. اگر قبول نکرد یه قفسه بندیش کنه با نئوپان و کتابخونه اش کنه یا حالت بوفه بهش بده ک تزیینی بزاری ولی اینجوری ولش نکنی خراب کرده

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
قیافه شون که خوبه فقط اون گوشه کمد چرا خالیه یه ردیف اضافه کنید بهش چاره ای نیست  ولی چرا من ت ...

قسمت جای مایکروفر رو نگاه گن باید از بالا کمد بیاد تا پایین وسطش مایکروفر طبقه پایین اصلا هماهنگ با بالا نیس دوتا در میخوره