2777
2789
عنوان

دعوای یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 74 پست
جاریت واقعا تنهاست راضیه که برید خونشون اگر میتونید شام خونه یکیشون باشید شب نشینی خونه یکی دیگه

اره واقعا تنهان

اینجا کسیو ندارن

کلا دوست دارن هر هفته با ما باشن اخر هفته ها رو که تعطیله

خود جاریم زنگ زد که بیاید خونه ما تنهاییم و ...

من گفتم از ظهر خونه مادربزرگ باشیم تا ۷ عصر بعدش بریم خونه جاریم که اونام تنها نباشن

ولی خاله هام میگن از ظهر بیاید خونه ما تا اخر شب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همین کارو بکن اول برو خ نه مادر بزرگت همسرت که اومد برو اونجا که اونم هم صحبت داشته باشه کسی هم گفت بگو بلخره اونم یه هم صحبت میخواد به حرف کسیم کار نداشته باش خودتو زندگیت از همه چیز و همه کس مهم ترین😉🙂

اره واقعا تنهان اینجا کسیو ندارن کلا دوست دارن هر هفته با ما باشن اخر هفته ها رو که تعطیله خود جا ...

نمیدونم چی بگم دیگه هم جاریت ناراحت میشه هم مادربزرگت اینا کاش میشد همتون با هم یه جا باشید 

خونه جاری البته اگه از نوع جاری خوباست، چون میگی کسی رو ندارن

والا خیلی وقتا سر چیزای الکی دعوا و بحث داره و حتی چندین ماه قهره

ولی الان چندین ماهه داره تمام تلاششو میکنه خوب باشه شکر خدا و من این تلاشو میبینم

نمیدونم چی بگم دیگه هم جاریت ناراحت میشه هم مادربزرگت اینا کاش میشد همتون با هم یه جا باشید 

واقعا نمیشه یه جا باشیم

هم خونه من کوچیکه و کلا مادربزرگم خونه من نمیاد چون دستشویی فرنگی ندارم

هم اینکه از نظر فرهنگی خیلی فرق دارن با هم

والا فعلا هم این وسط خودم از همه ناراحت ترم

اصلا نمیدونم چرا باید تو همچین موقعیتی باشم اخه😭

از اینکه ازم ناراحتن دلم میگیره😔

نگران نباش. الان ناراحتیشونو بروز میدن که هر جور شده برید خونه ی مادر بزرگت. وگرنه درکت می کنند. عزیزم خوب شوهرت گناه داره باید خودتو جای اونم بگذاری. خودت دوست داری توی یه جمع مردونه باشی ؟ 

نگران نباش. الان ناراحتیشونو بروز میدن که هر جور شده برید خونه ی مادر بزرگت. وگرنه درکت می کنند. عزی ...

دقیقا خودمم چون میدونم اذیت میشه این فکرو کردم

ولی خب همه ناراحت شدن ازم و زنگ زدن و شاکی بودن که خونه جاریو کنسل کنم😔

بیشتر از این حرصم میاد که چرا برای پسراشون همه چی مجازه ولی برا من نه اخه؟؟؟

اسی اول بروخونه مادربزرگت بعد معذرت خواهی کن بگو مارو از قبل دعوت کردن منم تو رودربایسی گفتم باشه نمیشه ک نریم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اسی اول بروخونه مادربزرگت بعد معذرت خواهی کن بگو مارو از قبل دعوت کردن منم تو رودربایسی گفتم باشه نم ...

خب مادربزرگم اینا میگن ما از قبل دعوت کرده بودیم و درستم میگن چون قرار بود مثل هر سال اونجا باشیم و برادرشوهرم گفته بود تا اخر شب سر کاره 

یهو دیروز داییم اومدنش کنسل شد از اینورم جاریم زنگ زد که شوهرم زوذتر میاد خونه شما اگه میتونید بیاید اینجا

منم فکر کردم خب شوهرم اونجا تنهاست به ذهنم اومد اینکارو کنیم 

البته به مادرمم گفتم و مادرم چون همیشه هوای شوهرمو داره گفت اره فکر خوبیه منم به حاریم گفتم میایم

یهو خبر به خاله ها رسید همه خراب شدن سر من بدبخت🥴