2777
2789
ارهههه اینم روش خوبیه😍😍😍 ممنون ازت خیلی وایه ریاضیم ک تست زیاد درستته؟

اره رياضى درس سختيه 

من خودم ذهنم تو محاسبه رياضيات و فيزيك و هندسه و امار قوى بود 

ولى همه اينجورى نيستن 

اكثريت با رياضى فيزيك امار هندسه و شبمى نشكل دارن 

اگه اين درسا رو قوى كنى شانست خيلى بالا ميره 

واسه حاجتم سه تا توحيد بخونيد،هديه كنيدبه ١٤ معصوم،بگيد منم واسه حاجتتون بخونم. 
ببين روش كد گذارى و رمز گزارى توى روانشناسى كاملا رد شده  باعث ميشه سرعتت بياد پايين  هي ...

من واقعا سختی حس نمیکنم🤷‍♀️مخصوصا همه میگن وای تجربی ال بل ولی واسه من اصلا سخت نیست البته چون هم علافه دارم هم از پایه درسم خوب بود نتیجه یکیدوروز نیستش

رمز گذاریم واسه همش استفاده نمیکنم من ازهمون کلاس اول روشم اینموری بود عادتم اینجوریه چون میگن هرکس روشش یجوریه دیگ کلمات شبیه ب هم و نمیدونم اینایی ک اینجوری زیادن بشخصه رمز گذاری راحت ترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره رياضى درس سختيه  من خودم ذهنم تو محاسبه رياضيات و فيزيك و هندسه و امار قوى بود  ولى ...

ریاضی سخت نیست

تشریحیش ک اب خوردن

تستیشم سخت نیست باز من چرا سختی حس نمیکنم یعنی هرکی میاد میگ اینو میگم میگ گمشو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ریاضی و محاسبات کلا واسه موفقیت تو کنکور زدن تست زیاد

یعنی کلا از ۱۰۰ ,80 درصد باید تست باشه توی این بخش

همچنین درسای دیگ ولی هرکدوم  باندازه خودش

ریاضی سخت نیست تشریحیش ک اب خوردن تستیشم سخت نیست باز من چرا سختی حس نمیکنم یعنی هرکی میاد میگ این ...

ببين درساى اسون رو ك حتما بايد برا ١٠٠ بخونى 

اسون منظورم درساييه كه ميانگين درصد داوطلبا بالاست 

مثلا دينى درسيه كه بخونى راحت بالا هشتاد مى زنى، تست هم كار كنى ١٠٠ رو ميزنى 

اينارو بايد برا صد بخونى ، زيست و رياضى نبايد از ٧٠ و ٦٠ تو كنكور پايين تر بياى 

زبان بايد از نود نياى پايين 

زمان بندى مهمه 

من خودم مشكل زمان بندى داشتم بخاطر استرس كنكور و الا تو ازموناى جامع اصلا كم نمياوردم 

زبانم فوله انگليسى مثل زبان مادرى بود واسم بجز اون سه تا زبان ديگه هم بلد بودم ولى زبانى ك پايين ترين درصدم نود و هفت بود و هميشه صد ميزدم تو كنكور بهش نرسيدم 

تو اختصاصى هم شيمى پنج سوال جواب دادم گفتن وقت تمومه 

رتبه ام بد نشد خوب بود نسبت به اينكه زياد درس خون نبودم و اينا ولى شايد اگه كم نمياوردم پزشكى قبول ميشدم 

واسه حاجتم سه تا توحيد بخونيد،هديه كنيدبه ١٤ معصوم،بگيد منم واسه حاجتتون بخونم.