2777
2789
عنوان

قووووم لک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 112 پست
🤣🤣یک قوم ضعیف از ماحصل کرد و لر  چه شود

دریا به دهت سگ نجس نمیشه

ما از اصالت خودمون دفاع میکنیم ما نه کورد و نه لر هستیم حالا شم برا خودت بگو توهین کن یا هرچی نشونه ادب خانوادگی و شخصیت خودته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣یک قوم ضعیف از ماحصل کرد و لر  چه شود

خب عزیزم هرچی که باشن نباید که بهشون توهین کنیم که 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

عزیزم نام کاربریت ببحشیدفکرکنم

یعنی دخترپررو؟؟؟

یلدااا هستم😍عضویت۹/۱۳ /۱۳۹۶وکاربری دومم یلدااا سابق که نه ماه پیش زدم که ازاونجایی که درنی نی سایت آزادی بیان موووج میزنه تعلیق شدم ❤نهایت خوشبختی داشتن خداییه که ازرگ گردن به من نزدیکتره💖درخواست دوستی 🔇
هرچی که باشن! این خودشم توهینه یعنی چی هرچی که باشن لک هم یه قوم هست مثل بقیه قوم ها  فرقی ...

بخدا قصد توهین نداشتم که 

منظورم اینه قوم کسی رو نباید مسخره کرد چه لر چه ترک چه عرب چهلک یا...

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567