2777
2789
عنوان

😢 جنین یک ماهه رو چه جوری سقط میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماهه رو ساکشن هم میکنن؟؟؟ 😢 یکی از دوستام، بچه‌ش ۸ هفته‌ای بود ساکشن کرده بود...

اره منم چند روز بعد تاخییر ساکشن کردم خیلی بی دردسر و بدون درد

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
مطمئنه که یه ماهشه.بنظرم سونو هم بده هم قبل از سقط هم بعدش چون اگه خدایی نکرده کامل دفع نشه خیلی بد ...

آره بهش میگم حواسش باشه. میگه تازه ۳-۴ روزه از موعدش گذشته.

اگر نداد و تهرانه، ناصرخسرو هم میتونه گیر بیاره، تو اینستا و بعضی ها هم دارن🤦‍♀️🤦‍♀️

اوهووووم...  مرسی از راهنماییات گلم.

خیلی مفید بود 👌 حتماً بهش میگم.

میگه دکتره رو ی آشنایی بهش معرفی کرده، فک کنم کارشو انجام میده. 

غلط کرده که راهی نداره میخواست هوس اش غلبه نمیکرد بهش گناه سقط یعنی یه بچه ی ۱ماهه که به دنیااومده ...

هممون میدونیم گناهه ولی عزیزم شما تو شرایط ایشون نیستی، نمیدونی چی شده و ب چ دلایلی نمیتونه نگهش داره. اگه میتونست ک نمینداختش.

خداروشکر، همینکه با همین قرص و داروها برطرف بشه خیلی خوب میشه... انقدم ترسوئه، از عمل و اینا میترسه. ...

اگه کوچیک باشه با قرص سقد میشه من جنینم تو شش  هفته سقد کردم شش تا قرص ریز ب اندازه عدس بهم داد یکی رو زیر زبونی گذاشتم اون پنج تا داخلی البته دکتر گفته بود سه تا باید زیر زبونی باشه ولی من استثنا بودم یکی گذاشتم زیادم اذیت نشدم

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه
اگه کوچیک باشه با قرص سقد میشه من جنینم تو شش  هفته سقد کردم شش تا قرص ریز ب اندازه عدس بهم داد ...

آهان... ک اینطور، مرسی عزیزدلم.

خیلی لطف کردی 😘❤️

این پیامهاتونو دارم اسکرین شات میگیرم براش میفرستم.