2777
2789
موفق باشید کم سابقه ای که آتیشتون تنده😅😂

نه اتیش نیست حقی که این همه دنبالش بودن.

من از وقتی یادم میاد این مشکلات بوده به اتیشم نیست کلا تقصیر شما هم نیست تقصیر جامعه با این فرهنگ سازی قشنگشه☺️🌺

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دانشجو معلمم چند ماه میشه که ۳ تومن واریز میکنن بعدا ازم میگیرن؟اضافشو؟ چون یبلا ۲.۴ میدادن

اره بگو حتما به دانشگاه چرا تا الان نگفتی اینا بعد ده برابر ازت میگیرن حتما اطلاع بده 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

معلم نیستم  میخواستم بخونم که حامله شدم ولی میشه یه سوال بپرسم؟ حقوق واقعی معلما چقدره چرا همه ...

قبل رتبه بندی مثلا در حد ۵ تومن بود که اونم کامل نمیدادن الان حدود ۸ میشه انشاالله

منظورم شخص خودتونه

اره میگم که دنبال حقمونیم نمیدونم چرا بقیه نمیتونن ببینن😂🙏

اوکی منظورتون ازبقیه کیان؟

از همین قشری که معترضن به اعتراض معلما که چرااا اعتراض میکنن بعد در مقابل پرستار و صدا و سیما و کارمند های بانک موش میشن.

همون سال اول ۸؟؟ یا چن سال که بگذره

نه دیگه الان همون سال اول اینطوری میشه.

البته بستگی به مدرک،جای که درس میدی،اموزگار یا دبیری هم داره ولی عرفش همینه