tara_hosseini_sna مدیر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 312 عنوان معلما بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 37 پست حقوق نریختن؟ 1400/09/29 | 16:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15058 موفق باشید کم سابقه ای که آتیشتون تنده😅😂 نه اتیش نیست حقی که این همه دنبالش بودن.من از وقتی یادم میاد این مشکلات بوده به اتیشم نیست کلا تقصیر شما هم نیست تقصیر جامعه با این فرهنگ سازی قشنگشه☺️🌺 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
شکوفه۲۵ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 2205 معلم نیستم میخواستم بخونم که حامله شدم ولی میشه یه سوال بپرسم؟حقوق واقعی معلما چقدره چرا همه یه چیزی میگن
فاشیون عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15058 منم دانشجو معلمم چند ماه میشه که ۳ تومن واریز میکنن بعدا ازم میگیرن؟اضافشو؟ چون یبلا ۲.۴ میدادن اره بگو حتما به دانشگاه چرا تا الان نگفتی اینا بعد ده برابر ازت میگیرن حتما اطلاع بده تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
سوسانو۱۴۰۰ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 18062 نه هنوز کی میخوان بریزن شب یلدا هس مثلا شب سی ام میریزن که مردم شرمنده زن بچه شن برای یلدا 😑😑😑😑برای نیروهای مسلح هم نریختن که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
آپنجره عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 9597 نه اتیش نیست حقی که این همه دنبالش بودن. من از وقتی یادم میاد این مشکلات بوده به اتیشم نیست کلا تقص ... منظورم شخص خودتونه حق باشماست
سوسانو۱۴۰۰ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 18062 شب ۳۰ ام میرین وقتی همه شرمنده زن بچه شد که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
tara_hosseini_sna مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 312 معلم نیستم میخواستم بخونم که حامله شدم ولی میشه یه سوال بپرسم؟ حقوق واقعی معلما چقدره چرا همه ... به سابقه،مدرک ،دبیری یا آموزگاری،محل خدمت،تاهل یا ...بستگی داره
فاشیون عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15058 معلم نیستم میخواستم بخونم که حامله شدم ولی میشه یه سوال بپرسم؟ حقوق واقعی معلما چقدره چرا همه ... قبل رتبه بندی مثلا در حد ۵ تومن بود که اونم کامل نمیدادن الان حدود ۸ میشه انشاالله تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15058 منظورم شخص خودتونه اره میگم که دنبال حقمونیم نمیدونم چرا بقیه نمیتونن ببینن😂🙏 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
شکوفه۲۵ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 2205 به سابقه،مدرک ،دبیری یا آموزگاری،محل خدمت،تاهل یا ... بستگی داره به کسی که لیسانسه و سال اول تدریسش هس و محل خدمتش جای متوسطیه چقد میدنالبته ببخشیدا سوال میکنم
آپنجره عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 9597 اره میگم که دنبال حقمونیم نمیدونم چرا بقیه نمیتونن ببینن😂🙏 اوکیمنظورتون ازبقیه کیان؟ حق باشماست
شکوفه۲۵ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 2205 قبل رتبه بندی مثلا در حد ۵ تومن بود که اونم کامل نمیدادن الان حدود ۸ میشه انشاالله همون سال اول ۸؟؟یا چن سال که بگذره
فاشیون عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15058 اوکی منظورتون ازبقیه کیان؟ از همین قشری که معترضن به اعتراض معلما که چرااا اعتراض میکنن بعد در مقابل پرستار و صدا و سیما و کارمند های بانک موش میشن. تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
tara_hosseini_sna مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 312 به کسی که لیسانسه و سال اول تدریسش هس و محل خدمتش جای متوسطیه چقد میدن البته ببخشیدا سوال میک ... الان شاید حدود ۴ تومناما بعد از رتبه بندی قراره ۸ بشه ان شاءالله
فاشیون عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15058 همون سال اول ۸؟؟ یا چن سال که بگذره نه دیگه الان همون سال اول اینطوری میشه.البته بستگی به مدرک،جای که درس میدی،اموزگار یا دبیری هم داره ولی عرفش همینه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍