روز ۳۴پریودم و دیگه تهش باید ۴روز پیش پریود میشدم..میدونین من چون منتظرم میترسم الان بی بی بزنم منفی بشه خیلی میشکنم اخه... هیچ علائمی ندارم اخه فقد فردای روز موعدم دل درد پریودی داشتم و تمام... میتونه هورمونام بهم خورده باشه؟یا مامان شدم😍از تجربتون بگید لطفا
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙
اشکال نداره بزن من بعد نهار رفتم پیاده روی اوه بعد اومدم بی بی زدن بیرون با سر رفتم تو شیشه بزن معلوم میشه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم