2777
2789
عنوان

ی بی بی دارم بزنم الان؟😁😃

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 98 پست
اگ جیش داری بزن روز ۳۴ اب تاثیری نمیزاره دیگه

ندارم ولی اب خوردم ینی نزنم؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن من همینجا میمونم تا ببینم بی بی چک مثبتتو😍

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
حیف استرسی که بر تو کشیدم🤕🤕🤕

الهی دورت بگردم من ببخشید🙂خو تنها بودم گفتم تاپیک بزنم یکم از استرسم تقسیم کنم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
آب خوردم 😁

اشکال نداره بزن من بعد نهار رفتم پیاده روی اوه بعد اومدم بی بی زدن بیرون با سر رفتم تو شیشه بزن معلوم میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اصلا نداری؟یکم فشار بیار ب خودت😂

نمیدونسم ک میخام بزنم قبلش رفته بودم دسشویی ببشید😁😂

اشکال نداره بزن من بعد نهار رفتم پیاده روی اوه بعد اومدم بی بی زدن بیرون با سر رفتم تو شیشه بزن معلو ...

بارداری ینی؟

نمیدونسم ک میخام بزنم قبلش رفته بودم دسشویی ببشید😁😂

تگم کن هر وقت زدی من ک پریود شدم این ماه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
من 10 ساله منتظرم...ولی بازم از رو نمیرم تا عقب میفته پریدم فکر میکنم حاملم...

من از رو رفتم دیگه... چند وقت پیش ۱ ماه عقب انداختم ولی مطمئن بودم حامله نیستم بازم مقاوت کردم بی بی نزدم تا پری خودش اومد🤣

بارداری ینی؟

نه بچم دوسالشه الان اون موقع اینجوری شدم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من 10 ساله منتظرم...ولی بازم از رو نمیرم تا عقب میفته پریدم فکر میکنم حاملم...

ایشالا بحق فاطمه زهرا خدا اول ی نی نی سالم به تو بده بعد بمن 🙂