2777
2789
چرا دروغ میگی :))))) قشنگگگگگ تا انتهاااااا تاثیر انچنانی دارههه رتبه نصففف

عزیزم بابام ۵درصد جانبازی داشت 

تاثیری برای رتبه من نداشت که گفتم

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دروغ میگی :))))) قشنگگگگگ تا انتهاااااا تاثیر انچنانی دارههه رتبه نصففف

عزیزم چه طرز صحبت کردنه

چرا باید دروغ بگه؟

شما از دو تا مشاور باسواد پرس و جو کن بعد بیا بگو دروغ میگید

عزیزم چه طرز صحبت کردنه چرا باید دروغ بگه؟ شما از دو تا مشاور باسواد پرس و جو کن بعد بیا بگو دروغ ...

اره پس پسرخاله من کشکی رتبش جابه جا شد اینقدر؟؟؟ و الان بهترین دانشگاه داره میخونه!؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

عزیزم بابام ۵درصد جانبازی داشت   تاثیری برای رتبه من نداشت که گفتم

بله عزیزم حق با شماست

فقط رتبه الکی میزنه تو کارنامه که اصلااا ملاک نیس و غالبا کسی که سهمیه 5 درصد داره تفاوت زیادی با سهمیه منطقه نداره برای قبولی

بله عزیزم حق با شماست فقط رتبه الکی میزنه تو کارنامه که اصلااا ملاک نیس و غالبا کسی که سهمیه 5 درصد ...

بله دقیقا درسته

سهمیه ۲۵درصد هست که خیلی تاثییر داره ولی پایین ۲۵درصد مثل منطقه

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
اره پس پسرخاله من کشکی رتبش جابه جا شد اینقدر؟؟؟ و الان بهترین دانشگاه داره میخونه!؟

و من گفتم برید تحقیق کنید تفاوت سهمیه ها رو متوجه بشید

10 تا 15 درصد رتبه رو کم میکنه!!

اونی که شما میگید برای سهمیه 25 درصده

و من گفتم برید تحقیق کنید تفاوت سهمیه ها رو متوجه بشید 10 تا 15 درصد رتبه رو کم میکنه!! اونی که شم ...

وای خدااا خودشون گفتن پنج درصد سایت هم زده بود پنج درصد!!

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

و من گفتم برید تحقیق کنید تفاوت سهمیه ها رو متوجه بشید 10 تا 15 درصد رتبه رو کم میکنه!! اونی که شم ...

مدرک بدم؟

میشه بپرسم رشتشون چی بوده؟

انسانی 

حقوق رفت

میشه بپرسم رشتشون چی بوده؟

رتبه ۷۰۰ رث خودم مطمعنم

رتبه ۷۰۰ رث خودم مطمعنم

کارنامشو دیدین؟

من برای تجربی رو گفتم چون خودم تجربی بودم با کلی مشاور هم مشورت کردم

ولی کلا رتبه ها با هم فرق دارن مثلا 1000 تجربی منطقه 3 با 1000 تجربی سهمیه 5 اصلااا یکی نیست باید حدودا 2000 حساب کنی اونو

کارنامشو دیدین؟ من برای تجربی رو گفتم چون خودم تجربی بودم با کلی مشاور هم مشورت کردم ولی کلا رتبه ...

اره کارنامشم بود با اسمش جای دیگه ولی الان در دسترسم نیس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز