2777
2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 26 پست
وا مگه چیزی دیده ؟

یه شماره غریبه بهم تو وات پیام داده بود و من مسدود کردم حالا گیر داده کی بوده این حتما در ارتباط بودین من شکایت کردم اون بنده خدا اومد یه مرد مسن بود ولی حالا شوهر من گیر داده دیگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی کوچیکن به امید این مرد گذاشتی اینارو گناه دارن سه تاییشونم تو سن حساسین

اگه شرطاشو بر میداشت میرفتم پیششون ولی من گناهی نکردم بخوام اینکارو کنم در ضمن گفته مهریه ات هم ببخش

با وجود اینکه شما دو مرتبه خانه مشترک رو ترک کردین احتمالش زیاده که برای قاضی محرز بشه ناشزه بودن شم ...

اولین بار خودش بیرونم کرده،تعهد داد هنوز خونه نرفتم زد زیر تعهداتش منم اصلا نرفتم که بخوام برگردم شما با این شرایط حاضرین زندگی کنین که من تمکین این آقا باشم ،اونم برا حرفی که ثابت نکرده 

شرایط زندگی هر شخصی قابل قیاس با کسی دیگه ای نیس

یعنی این حق رو داره که درهای خونه رو قفل کنه و خودشم خونه نیاد برا زندگی فقط عصر تا عصر بچه ها رو ببره بگردونه منم تو خونه تنها باشم ،این درسته؟

نه حق نداره شمارو محبوس کنه٠ تو این موارد شما باید این مورد رو با تنظیم صورتجلسه از طرف ١١٠ یا حداق ...

متاسفانه شاهد ندارم فقط پیام های خودش بودن که مینوشت برام اونا هم پاک شدن