2777
2789

لایکم کن هر وقت کلمل گفتب

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر گفت این امپولو برنی نهایت بعد سه روز بهتر میشی ولی تو اون سه روز بهتر که هیچ بدتر هم شدم باز رفتم یه دکتر پوست بهم یه پماد و لوسیون بدن داد گفت یه نوع ویروس گرفتی که بعد سه یا چهار ماه خوب میشه ولی نگو اشتباه تشخیص داده 😢😢من به خاطر حرف این دکتر چهار ماه صبر کردم شاید بهتر شم ولی نشد 

بعد چهار ماه دیگه اون تاول ها یا همون چیزایی که شبیه جای نیش بود داشت میرصید به صورتم رفتم همدان پیش یه دکتر دیگه تا منو دیدی گفت یه بیماری پستی گرفتی که از حساسیت شدید میاد  احتمالا یه چیزی خوردی که یه باکتری چیزی وارد بدنت شده گفتم هیچ نوع ادویه جات نخور کلی چیزا هارو منع کرد که نخورم من داروهاشو مصرف کردم بیماری متوقف شد اما جای اون لعنتی ها نمیره بچه ها 

بعد چهار ماه دیگه اون تاول ها یا همون چیزایی که شبیه جای نیش بود داشت میرصید به صورتم رفتم همدان پیش ...

خب برو دکتر پوست،بگو بهش کامل چرا اینطوری شدی،بعد بگو حالا که خوب شدم بهم راهکار بدید جاش خوب شه

الحمدلله که خوب شدی 

یعنی ربطش به اون زن خارجیه چی بود؟😳 نکنه ازش ایراد گرفتی بعد اونجوری شدی توهم کامل نگفتیا ربطش ب ا ...

الان کل بدنم بجز س.ی.ن.ه هام و صورتم و پشت دستام همش لک و لوکه اونم قهوه ای تیره تیره خیلی عذاب میکشم وقتی یاد اون شب میفتم که شوهرم به اون خانمه که تو فیلم بود گفت پوست این خارجی ها چقدر لک و لوک میشه واقعا حال بهم زنه 

اعتماد به نفسم خیلی پایین میاد خیلی عذاب میشکم بچه ها من چی کنم 

بعد چهار ماه دیگه اون تاول ها یا همون چیزایی که شبیه جای نیش بود داشت میرصید به صورتم رفتم همدان پیش ...

اخیش عزیزم خب بازم برو دکتر متخصص پوست و دارو و چیزی میده که جای اونا میره  نگران نباش خواهر .

با لیزر هم میتونی از بین ببری غصه نخور درستمیشه 

خب برو دکتر پوست،بگو بهش کامل چرا اینطوری شدی،بعد بگو حالا که خوب شدم بهم راهکار بدید جاش خوب شه ال ...

کلی دارو مصرف کردم کلی کرم ها پماد ها مصرف کردم اصلا انگار ن انگار 

الان کل بدنم بجز س.ی.ن.ه هام و صورتم و پشت دستام همش لک و لوکه اونم قهوه ای تیره تیره خیلی عذاب میکش ...

درست میشه .فقط برو متخصص و دارو میده خوب میشه شوهرت که خودش خبر داره چه وضعی داشتی اصلا نباید ناراحت این باشی 

عزيزم خواهر منم اينطوري شده بود دكتر گفته بود سيستم أيمني بدنت خيلي ضعيفه بزار فردا برات ميپرسم چيكار كرده لك پوستش خيلي خوب شده اونم كل بدنشو گرفته بود وحشتناك

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند

بخاطر سفیدی پوسته ها،پوست سفید دیر خوب میشه

منم بد زخمم یه جوش بزنم یه عمر جاش میمونه

زمان میبره ان شاالله خوب میشه