2777
2789
عنوان

کاردر منزل اینترنتی و غیر حضوری

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش رو میگی؟  این معتبره؟  تو یکی از کانالش دیدم برای نقاشی میگفت فایلش رو بگیرید و اجر ...

گلم مجموعه ما معتبره‌،من خانه دار و بجه دارم کسی نیستم ک بخوام کلاهبرداری بکنم

اسمش رو میگی؟  این معتبره؟  تو یکی از کانالش دیدم برای نقاشی میگفت فایلش رو بگیرید و اجر ...

عزیزم اسماشونو دقیق یادم نیست ولی هر دوجا فیش واریزی میفرستادن و رضایت مشتری ها و طرف میگفت روزی فلان قدر درآمد دارم بعد رفتم دیدم یه فایل میزاره میگه انجام بدین بفرستین ۱۰ نفر که کارشون بهتر بود من ۶ بار انجام دادم ولی هیچ وقت کارمو قبول نکردن درصورتی که من کلاس تایپ رفتم کارمم خوبه خیلی یه مشت اسم تکراری میذاشتن و عکس واریزی به حسابشون

من که دیگه به کارای غیر حضوری اعتماد ندارم بنظرم همه الکین

اینی رو که فرستادی رو هم نمی دونم معتبر هست یا نه ولی بنظرم‌ به اینجور چیزا اعتماد نکن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم اسماشونو دقیق یادم نیست ولی هر دوجا فیش واریزی میفرستادن و رضایت مشتری ها و طرف میگفت روزی فلا ...

اره درسته 

مرسی از توضیحت عزیزم 💖🌷

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙