2777
2789
نه موم عربی استفاده میکنم.اگه کسی میدونه زیر پوستی ها رو چطور میشه رفع ورجوع کرد بگه لطفا

به مرور زمان خوب میشه  تفریح خواستی با سوزن در بیار 

زندگی باور میخواهد از جنس امید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشما احتمالا پوست معمولی تا خشک داری کلا بعداز هر شیو اپیلاسیون باید لوسین و مرطوب کنندهبزنی یا چرب کنی زیتون بهتره چون نارگیل هم حالت جامد داره تومحیط و  هم خودش تقویت کننده مو هست ... روش کارت اشتباه که به نتیجه اشتباه میرسی.. برای موی های زیر پوستی یک مدت فقط کرم موبر و یا تیزبر بزن  همراه با لوسیون بدن قبل و بعدشم حتمابا یک مقدار مناسب زیتون چرب کن نمیخواد روغن چکه کنه از پات این کار یکی دوماهی ادامه بده خوب میشه ان شالله . کرم مو بر یا تیز بر بایه برداری ضعیفی انجام میده هم موهای زیرپوستی به مرور خارج میکنه و هم پوستت یک دست میکنه خیلی بهترازتیغ و اپیلاسیون هست . تیز بر بزنی یکمی بو داره البته بدون بوشم هست  ازهمه بهتره خاصیت ضدسرطانی و روشن کنندگی پوست هم داره .