2777
2789
عنوان

28 روز سیکل و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 5899 بازدید | 29 پست
سلام من امروز بیبی زدم مثبت بود این خوشحالیمو برای شما و همه منتظرا دعا میکنم⚘

مبارکه عزیزممم 😍😍😍 

ایشالا بسلامتی این دوران رو بگذرونی 

من نمیدونم تست بزنم امروز یا زوده

سلام من امروز بیبی زدم مثبت بود این خوشحالیمو برای شما و همه منتظرا دعا میکنم⚘

خیلی مبارک عزیزم . ایشالا به سلامتی بیاد تو بغلت 

الهی امین

من هنوز نزدم فردا صبح می خوام بزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز 29م میترسم بزنم دوباره دلم بشکنه.... دعاکنید برام 

😭

تیکر باردار شدنمه... اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست که زود مامان بشم... اخه من خیلی ادم کم صبریم 😥خوشحالم میکنید اگه اطلاعاتی راجب تنبلی تخمدان دارید بهم بگید که باعث زودتر مامان شدنم بشه❤️❤️  ایشالا تا قبل از تموم شدن تیکر مامان شده باشمو تیکر جدید  بزنم..... خدایا شکرت روز 14آذر سونو دادم تنبلی کوفتیم درمان شده بالخره... دکتره گفت هیچ خبری از تنبلی نیستتتتت... 4دی بیبی چکم مثبت شد.. خدایا شکرت.. میشه واسه سلامتی فندوقم یه صلوات بفرستین من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍هی چرخ بزن در منو دل را بتکان❤️این هم نفسی چه حس و حالی دارد🥰در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💞تیکر تولد یسالگیه دخملمه🌺❤️💞
دوستان من دو روز ار موعدم گذشته بی بی زدم منفی شد .میشه باردار باشم یعنی ؟ 

نه احتمالش خیلی کمه 

مگر اینکه پریودت منظم نباشه و تخمک گذاری دیرتر بوده باشه

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
آخه بعضیا میگن دیر تر تو ادرار نشون میده 😥

من امروز دیدم همین نی نی سایت، یعنی باخودش چت کردم که بعد 20 روز تاخیر، مثبت شد سونو شد 7 هفته بود و صدای قلبشم شنیده بود 

من الان روز 47 سیکلمه. نمیگم امیدوارم. ولی خب ناامیدم نیستم. 

پروژسترون میزنم و منتظر میمونم.

اصلا مدیکور میشه اعتماد کرد ؟ تا حالا مدیکور برام اینجوری نشده بود

ولی وژان شده بود زیاد هاله بندازه ولی منفی باشه . تو ماه های گذشته 

الان تکلیفم چیه 

میترسم برم ازمایش بدم