2777
2789
بهم گفت حیف نون اخه 😞 باردارم هسگتم ضعف کردم 😪بعد راحت  خابیده 😒

واقعا درک نمیکنم ببخشید ولی شوهرت انقدر شعور نداره که به زن حامله نباید همچین حرفی بزنه ولی توام پرو میشستی  تا خر خره غذا میخوردی تا روش کم شه تا یک هفته ام فقط برا خودت غذا درست کن تا آدم شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم گفت حیف نون اخه 😞 باردارم هسگتم ضعف کردم 😪بعد راحت  خابیده 😒

الان بارداری به خودت برس ویتامین بخور بخدا اگه دست من بود تموم این بی مصرفه بی مغزو از زمین محو میکردم 

واقعا درک نمیکنم ببخشید ولی شوهرت انقدر شعور نداره که به زن حامله نباید همچین حرفی بزنه ولی توام پرو ...

من حالم خوب نیست اون برام خرید میکنه درست میکنه عملن منت گذاشت سرم 💔

اگه شعور داشت که یه عذرخواهی میکرد نه سدای خر و پفش یه محله رو برداره 

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
من حالم خوب نیست اون برام خرید میکنه درست میکنه عملن منت گذاشت سرم 💔 اگه شعور داشت که یه عذرخواهی ...

اگه مردا وقتی زنشون حاملس کارای خونه رو بکنه وظیفشومه  اون چیز اضافی میخوره بهت همچین حرفی میزنه وقتی عرضه نداره جلو زبونشو بگیره غلط میکنه بچه میخواد 

اگه مردا وقتی زنشون حاملس کارای خونه رو بکنه وظیفشومه  اون چیز اضافی میخوره بهت همچین ح ...

االهی مادرش خیر نبینه که هیچکدوم بچه هاشو درست تربیت نکرده فقط دروغگویی و دورویی بهشون یاد داده 😔

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
االهی مادرش خیر نبینه که هیچکدوم بچه هاشو درست تربیت نکرده فقط دروغگویی و دورویی بهشون یاد داده 😔

حرص نخور برای بچت خوب نیست ولی توام پرو باش ولی یکاری بکن از کردش پشیمون بشه 

هیچی نخوندم ساعت شیشم باید بلندشم درس بخونم بخدا خسته شدم از درس خودن دلم میخواد عین خرس بخوابم فردا ...

منممم 

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider